Autorica ‘Normalnih ljudi’, Sally Rooney, za ovu godinu nam je spremila novi književni hit!

I opet očekujemo da će nam se slomiti srce.

Sally Rooney je neosporno već više od pola desetljeća najprodavanija mlada autorica svijeta. Ova Irkinja koja se specijalizirala za teme milenijalske ljubavi, dejtanja i egzistencijalnih kriza, savršeno je pronašla svoju nišu i publiku koja ju obožava. Po njezinim su dvjema knjigama već snimljene serije, a ove godine na police knjižara dolazi i njezin četvrti književni naslov – ‘Intermezzo’.

Podsjetimo se, prva tri romana, ‘Razgovori s prijateljima’ (2017.), ‘Normalni ljudi’ (2018.) te ‘Divni svijete, gdje si’ (2021.), svi su se bavili nesretnim ljudima običnih života koji pokušavaju pronaći svoju sreću – a na tom putu imaju puno uspona i padova. Sličnom temom će se baviti i Sallyna četvrta knjiga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Official Sally Rooney (@sallyrooneyofficial)

Knjiga kreće u prodaju 24. rujna, a radnja će se, po prvi puta, kompletno fokusirati na muške likove. Tako su junaci priče dvojica braće. Jednog koji je uspješan odvjetnik i jednog koji mu je čista suprotnost, dakle ‘crna ovca’. Iako posve različiti, živote će im spojiti tragičan gubitak i žalovanje, kao i ljubavne zavrzlame u koje će se uplesti.

Jedva čekamo pročitati što je novo Sally smislila da bi nam slomila srce – jer realno, svi njezini dosadašnji romani to su učinili barem u nekom trenutku, na nekoj od stranica. pa isto očekujemo i ovaj put.

LifestyleKulturaAutorica 'Normalnih ljudi', Sally Rooney, za ovu godinu nam je spremila novi...

Facebook

99,687FanovaLajkaj