Obilježen početak proslave jesenske kolekcije H&M-a uz nastupe Charlie xcx

Kolekcija jesen/zima 2024. dostupna je u trgovinama i online od 12. rujna.

Jesenska kolekcija H&M-a za 2024. je stigla!

Proslave širom svijeta počele su sinoć u Londonu događajem na kojem su prisustvovali Naomi Campbell, Ncuti Gatwa, Iris Law, Rafferty Law, Shay Mitchell, Amelia Grey zajedno sa H&M-ovom predstavnicom, Lilom Moss, koja je zvijezda ove kampanje.

Londonska proslava održana je u Copper Box Areni u East End-u. Bila je to noć puna događaja, s instalacijama i interaktivnim elementima umjetnika, nastupom plesača odjevenih u najnoviju kolekciju, posebnim nastupom zvijezde i modela kampanje Charli xcx; i after partyjem s DJ setovima koje su vodili cijenjeni muzičari Jamie xx i SHERELLE.

Kolekcija za jesen/zimu 2024 potvrđuje H&M-ovu modnu stručnost, a događaj je istaknuo njenu snagu. Ovo je prva stanica u globalnom nizu različitih događaja: ultimativna proslava mode i glazbe, i trenutak za ujedinjenje široke zajednice kreativaca u modnim prijestonicama širom svijeta. H&M je uputio poziv svima, omogućavajući kupcima da prisustvuju svakom događaju putem prijava na društvenim mrežama.

Nastup Charlie xcx označava nastavak dugogodišnjeg prijateljstva između suvremene ikone i H&M-a. Njena kombinacija pristupačnosti i avangardnog duha odražava pravo raspoloženje kolekcije za jesen/zimu.

„Sretna sam što sam u Londonu i što slavim sa H&M-om i svim fanovima.”

Charli xcx.

 

U osam gradova odvijat će se 12 različitih događaja, tijekom kojih će H&M lansirati i seriju specijalnih modnih kolekcija. Svaki događaj imat će svoj jedinstveni identitet i lokalne gradske predstavnike, prihvaćajući specifičan DNK svakog grada, odavajući počast stilu, zvuku, zajednici, samoizražavanju i individualnosti.

Proslave su osmišljene kao H&M&, u znak duha suradnje koji je oduvijek bio integralni dio H&M-a. H&M& inicijativa uključuje partnerstva sa posebnim globalnim i lokalnim mjestima i talentima iz različitih kreativnih industrija, od DJ-eva kao što su Kiddy Smile i Romy do modnih i kulturnih autoriteta kao što su Dazed, COLORSxSTUDIOS i NTS, i inovatora u hrani i piću kao što su Crisp PizzaW6 i Adam i Albin. Sa H&M&LONDON prelazimo na H&M&STOCKHOLM, gdje će sutra, 14. rujna, H&M pop-up trgovina postati dom za supper club, kojem će prisustvovati predstavnica grada Hanna Larsson, i gdje će nastupati Lykke Li, Daniela Rathana i drugi.

„Kolekcija jesen/zima 2024. potvrđuje da je H&M uvijek fokusiran na sjajnu modu i oslobađanje samoizražavanja, a ovi događaji su savršen način za proslavu. Okupljamo zajednice, slavimo lokalne talente i radimo priču za povijest H&M-a ovim nevjerovatnim spojem mode i muzike.“ Jörgen Andersson, kreativni direktor, H&M.

FotoH&M
ModaModa vijestiObilježen početak proslave jesenske kolekcije H&M-a uz nastupe Charlie xcx

Otvorenje nove zagrebačke kazališne scene

Tijekom večeri, gosti su imali priliku razgledati prostorije novog kazališta, ali i uživati u popularnoj predstavi "Ja, trudnica" Kerekesh Teatra. Predstava je do sada odigrana više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj