Radio koji pušta božićne pjesme 0-24 ponovno je u ‘pogonu’!

Blagdani su, prema nekima, već iza ugla, pa glazbeno zagrijavanje može započeti!

Već smo više puta tijekom godina pisali članke o tome kako psihološka istraživanja pokazuju da slušanje božićnih pjesma dokazano popravlja raspoloženje, kao i da kićenje doma božićnim ukrasima pozitivno utječe na opću kvalitetu života, pa onda ne čudi ni da sve ranije i ranije krećemo upravo s tim aktivnostima. Iako će neki reći da smo se tek vratili s mora, a već se spremamo za Božić – nama je to ok. I zbog toga vam s veseljem možemo obznaniti da je poznati Christmas FM, radio koji neprekidno, 0-24 u danu pušta samo blagdanske pjesme, opet krenuo s radom!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alvaro Moretti (@alvaromoretti65)

Čim dođete na online stranicu Christmas FM-a oblit će vas val pozitivnih emocija, jer kako drugačije reagirati na kultne hitove poput ‘Do They Know It’s Christmas’, ‘Holly Jolly Christmas’, ‘Let it snow’ i ‘Last Christmas’.

Dakle, ako vam za podizanje raspoloženja za početak tjedna treba nešto posebno i definitivno efektno, što će zajamčiti izlučivanje serotonina – pustite si glazbeni program Christmas FM-a i u rujanski radni dan unesite malo ljepote blagdana!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mariah Carey (@mariahcarey)

LifestyleKulturaRadio koji pušta božićne pjesme 0-24 ponovno je u 'pogonu'!

Facebook

99,687FanovaLajkaj