Revolucija u njezi kose, za 72 sata hidracije i 2 puta više sjaja, dolazi iz Laboratorija Klorane

Otkrijte moć indijske smokve za hidraciju vaše kose.

Klorane, poznat po svojoj predanosti prirodi i inovativnim formulama, s ponosom predstavlja novitet – hidracijski šampon s indijskom smokvom. Ovaj jedinstveni šampon namijenjen je dehidriranoj, beživotnoj kosi bez sjaja, pružajući joj dubinsku hidraciju i dvostruko više sjaja.

Zašto odabrati Klorane šampon s indijskom smokvom?

Klorane Hidracijski šampon s indijskom smokvom pruža hidracijsku njegu zahvaljujući svom dvostrukom djelovanju.

Indijska smokva, poznata i kao opuncija, bogata je vitaminima, antioksidansima i mineralima koji dubinski njeguju kosu i vlasište. Njena moćna hidracijska svojstva osiguravaju da je vaša kosa podatna, mekana i lagana već nakon prve upotrebe.

Šampon pruža dubinsku hidraciju* i stvara zaštitni sloj koji zatvara kutikule, čime kosa postaje glatka i zrači zdravim sjajem.

Klorane šampon sadrži 97% sastojaka prirodnog podrijetla, što ga čini sigurnim za vašu kosu i okoliš, dok balzam sadrži 90 %.

Kome je namijenjen?

Klorane šampon s indijskom smokvom idealan je za sve tipove kose, ali posebno za dehidriranu kosu kojoj nedostaje voda i potrebna joj je dodatna hidracija. Dehidrirana kosa prepoznaje se po gruboj teksturi, nedostatku sjaja, kovrčanju i statičnosti. Posebno je osjetljiva na vanjske utjecaje poput vjetra i sunca.
Važno je razlikovati dehidriranu od suhe kose –
dehidriranoj kosi nedostaje vlage, dok suhoj kosi fali prirodnih ulja.

Kako koristiti?

Nanesite šampon na mokru kosu, nježno masirajte vlasište i kosu kako biste potaknuli djelovanje aktivnih sastojaka, a zatim temeljito isperite. Ovaj šampon s dugotrajnom hidracijskom učinkovitošću stvara nježnu i visoko osjetilnu pjenu. Za najbolje rezultate, preporučujemo kombiniranje s Klorane balzamom. Balzam s indijskom smokvom može se nanijeti na vlasište i kosu, lako se ispire i ne ostavlja masni trag na vlasištu i korijenu kose.

KLORANE proizvode možete pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama i online na vasezdravlje.com.

BeautyBeauty vijestiRevolucija u njezi kose, za 72 sata hidracije i 2 puta više...

Facebook

99,687FanovaLajkaj