‘Božić u Hogwartsu’: Nova knjiga koja će vas uvesti u najljepše blagdanske trenutke serijala

Čarolija Hogwartsa u vašem domu.

Sljedeće godine ćemo proslaviti 30 godina od objave prve Harry Potter knjige. Slobodno možemo reći da je taj književni, a potom i filmski serijal posve obilježio generaciju milenijalaca te zauvijek promijenio popularnu kulturu. J.K. Rowling je postala najprodavanijom i najuspješnijom spisateljicom svih vremena, a njezinog malog junaka, čarobnjaka Harryja i dan danas obožavaju fanovi diljem svijeta.

Ne čudi stoga što su Harry Potter tematske dekoracije, igrice, pa čak i odjeća uvijek traženi, a sada u prodaju na hrvatskom tržištu dolazi i magična knjiga ‘Božić u Hogwartsu’. Radi se o knjizi koju izdaje Mozaik knjiga, a koja sadrži apsolutno predivne ilustracije božićnih blagdana i atmosfere u školi vještičarenja i čarobnjaštva, Hogwartsu.

Od prizora Velike dvorane ukrašene brojnim božićnim drvcima, preko cozy večeri u Gryffindorskoj društvenoj prostoriji uz vatru u kaminu, preko darova u božićno jutro – ova knjiga približit će vam magičnu atmosferu blagdana svijeta Harry Pottera, koja je u filmovima toliko bajkovita da je cijela saga postala omiljeni božićni klasik koji svake godine zimi gledamo s obitelji.

Knjiga sadrži i odabrane ulomke iz knjiga o Harry Potteru pa se sveukupno radi o divnom poklonu samima sebi ili nekom vama dragom fanu priče.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mozaik knjiga (@mozaik_knjiga_mk)

LifestyleKultura‘Božić u Hogwartsu’: Nova knjiga koja će vas uvesti u najljepše blagdanske...

Facebook

99,687FanovaLajkaj