Sinsay u ponudu uvrstio najslađi božićni dodatak za dom – svjetleće keramičke kućice!

Ovaj minimalistički detalj se divno uklapa u svaki interijer.

Nema nam dražeg od jesenskih i zimskih večeri koje se provodimo u društvu najmilijih, gledajući omiljene filmove ili pak ispijajući tople napitke. Taj cozy, hygge način života esencija je skandinavske kulture i filozofije življenja, a ona ide ruku pod ruku s ambijentalnim, ugodnim dekorom doma.

Tako već godinama u svojim interijerima kopiramo skandi uređenje tijekom zimskih blagdana, a jedan od tipičnih načina dodavanja topline domu je i uvođenje ugodnog, toplog svjetla. Od svjetlećih zvijezda i papirnatih lanterni, pa sve do keramičkih bijelih kućica u kojima gore lučice – postoje mnogi načini kako unijeti dašak cozy vibre u bilo koju sobu. Srećom, to ne treba biti ni skupo.

Naime, u ponudi niskobudžetnog brenda Sinsay pronašli smo u blagdanskoj kolekciji već sada bijele keramičke kućice koje svijetle divnom svjetlošću. Minimalističkog dizajna, a divnog efekta, uklapaju se u svaki interijer; izbor se sastoji od tri kućice različitih veličina i cijena, a želite li ih imati bolje požurite jer se brzo rasprodaju.

Jolie domJolie biraSinsay u ponudu uvrstio najslađi božićni dodatak za dom - svjetleće keramičke...

Agencija za prekide preuzima Kazalište Moruzgva – dođite po svoju dozu smijeha!

Kazalište Moruzgva s ponosom predstavlja europsku hit komediju "Prekid preko veze", djelo talentiranog Tristana Petitgirarda, dobitnika prestižne Molièreove nagrade. Ova predstava, koja je već osvojila srca...

Facebook

99,687FanovaLajkaj