Komad koji sve influencerice žele: Jaknica sezone jeftinija je no što mislite

I ovog puta se ne radi o viralnom modelu Zare ili pak Manga...

Većinom vam pišemo o viralnim komadima high street brendova kao što su Zara, Mango ili pak H&M, no ovog puta je riječ o komadu pomalo zaboravljenog i zapostavljenog brenda New Yorker. Naime, upravo je jakna od umjetnog krzna tog brenda postala hit među Instagram influencericama, a s obzirom na više no prihvatljivu cijenu, jasno nam je i zašto je tako.

@tomma.hagenow

Ova jaknica krem boje i umjetnog nježnog krzna obiluje diskretnim detaljima kao što su kožni tamni porubi i zanimljivo kopčanje sprijeda. Tu su i veliki džepovi te zlatne kopčice, a sve to možete i vi imati u svom ormaru po cijeni od 49.99 eura. Meki materijal jamči toplinu i udobnost, a neutralni tonovi to da će se ovaj model slagati s većinom vaših outfita.

Uz dodatak gležnjača ili UGG čizmica, te uz kratku suknju ili uske hlače, ova jakna postaje statement piece vašeg outfita, a zbog nje nećete ni bankrotirati. Čini li vam se da je ovo predobra prilika da biste ju propustili, svakako kliknite na ovaj link i naručite je!

ModaTrendoviKomad koji sve influencerice žele: Jaknica sezone jeftinija je no što mislite

Uzmi vrijeme za sebe: stiže 4. izdanje WOLF konferencije

Kao konferencija koja na jedinstven način spaja business i casual stil, WOLF 4.0 obećava izvanredno iskustvo. “Očekuje nas već četvrta konferencija zaredom, a WOLF ove godine ide s jasnom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj