Uzmi vrijeme za sebe: stiže 4. izdanje WOLF konferencije

Listopad donosi novo, uzbudljivo izdanje WOLF konferencije koje će se održati 11. i 12. listopada 2024. godine u modernom prostoru Petog kupea u Zagrebu. Ove godine stiže četvrto izdanje WOLF konferencije koje donosi vrhunski program prepun prilika za inspiraciju, umrežavanje i profesionalni rast, a ovog puta i na novoj lokaciji.

Kao konferencija koja na jedinstven način spaja business i casual stil, WOLF 4.0 obećava izvanredno iskustvo.

“Očekuje nas već četvrta konferencija zaredom, a WOLF ove godine ide s jasnom porukom – odvoji vrijeme za sebe.  Želimo ponovo napraviti simbiozu poslovne priče i dobre zabave, a baš zato konferenciju ove godine selimo u novi prostor koji nam daje mogućnosti za sve što hoćemo ostvariti. Ideja je uvijek bila pružiti sudionicima vrhunski program, zanimljive predavače i vrijeme za uživanje u pozitivnoj atmosferi. Drago nam je vidjeti da je ovaj trend zaživio i što priča dalje raste“ ističe Ana Rotim, voditeljica WOLF projekta, koja svaki slobodan trenutak svoga vremena ulaže u rast cijele priče.

Uz provjereni voditeljski dvojac Antonije Mandić i Frane Ridjana, kao i svake godine do sad konferencija će pružati drugačiji program. Kroz inspirativne priče lidera iz različitih industrija pruža sudionicima priliku da se povežu sa stručnjacima i stvaraju nove poslovne kontakte.

Neizostavni dio programa je tradicionalni poduzetnički panel koji uvijek izazove veliki interes publike. Svoju poduzetničku priču podijelit će Daniel Ackermann, CEO DegordianaIvan Bešlić, suosnivač i CSO SofascoreaManuela Starčević, vlasnica brenda Manuela Picard, te Ivana Urem Marohnić, direktorica Korice. Ovi lideri podijelit će svoja iskustva o uspjesima, izazovima i inovacijama u poslovanju u panelu kojeg potpisuje “Poduzetnički mindset” uz moderatora Ognjena Bagatina.

Cecilija Rotim

Osim panela, publika će opet imati prilike uživati u autentičnim i motivirajućim govorima, Pep Talk-ovima koji su nešto kraći, ali ne manje zanimljivi. Organizatori najavljuju brojna poznata imena od kojih izdvajamo Ceciliju Rotim, ravnateljicu Poliklinike Rotim, koja će govoriti o balansiranju karijere i privatnog života, dok će se Andro Anić (Hey Andro), Filipa Sorko, Ana Čerenšek, Marija Antunović i mnogi drugi pridružiti svojim motivacijskim pričama.

Publika će ove godine imati priliku čuti i Matu Njavru, dekana Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, jedne od najboljih privatnih visokih škola u državi i šire. Njegovo iskustvo i vizija obrazovanja sigurno će biti ključni dio ovogodišnje konferencije, nadahnjujući sudionike da razmišljaju o budućnosti poslovnog obrazovanja i poduzetništva.

Za dobru atmosferu pobrinut će se posebna zona za druženje, ali i koncert jedne od najomiljenijih hrvatskih glazbenica, Vesna Pisarović, čiji nezaboravni hitovi svakoga natjeraju na ples. S karijerom koja traje više od dva desetljeća, Vesna će dodatno zapaliti atmosferu i učiniti da se o ovome događaju priča mjesecima.

Za više informacija i detalje o registraciji, posjetite https://wolfconference.eu/.

FotoPress
LifestyleUzmi vrijeme za sebe: stiže 4. izdanje WOLF konferencije

Facebook

99,687FanovaLajkaj