Najtraženije dizajnerske tenisice sezone sada možete kupiti u Zari – i to za 39.99 eura!

Duplić Miu Miu x New Balance modela kojeg nose sve svjetske influencerice.

Sve više i više viđamo trend kreiranja duplića, odnosno high street kopija dizajnerskih trendi komada. Trenutna je situacija takva da doslovno nema high street brenda koji ne želi u svojoj kolekciji imati duplić nekog modela Miu Miu haljine, tenisica ili torbice – a posljednji takav duplić pronašli smo u Zari. Radi se o trendi kopiji viralnih Miu Miu x New Balance tenisica, a koje inače koštaju pravo bogatstvo te ih je zbog listi čekanja uopće teško i kupiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lovisa Worge (@lovisaworge)

Srećom, Zara je na svom web shopu predstavila iznimno sličan model u krem bež nijansi, u veličinama od 35 do 40, i to po pristupačnoj cijeni od 39.99 eura! Ovaj duplić vrlo je vjerna kopija Miu Miu x New Balance originala, a čak i tonom umjetne antilop kože savršeno odgovara originalu koji se prodaje u smeđoj, bež i crno-bijeloj inačici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lovisa Worge (@lovisaworge)

Ove tenisice divno se uklapaju u gorući modni trend ove godine, a to je nošenje brušene kože od glave do pete, a ako se njima počastite možete biti sigurni da nećete bankrotirati. Odlično, zar ne?

ModaTrendoviNajtraženije dizajnerske tenisice sezone sada možete kupiti u Zari – i to...

Ružičasta povorka podrške obilježila 25. Dan ružičaste vrpce

Tradicionalnim okupljanjem ispred Hrvatskog narodnog kazališta, 25. put zaredom, obilježen je Dan ružičaste vrpce u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska. Ova emotivna i plemenita manifestacija okupila je brojne...

Facebook

99,687FanovaLajkaj