Uggsice će vladati i ovom sezonom, ali ovog puta u formi tenisica!

Influencerice sve više furaju podstavljene tenisice ovog australskog brenda.

S obzirom na to da je već odavno dobro poznato da trendseterice i influencerice zapravo definiraju trendove kroz godinu, sa sigurnošću možemo reći da će ovu jesen i zimu obilježiti nošenje UGG tenisica – koje su posve zavladale profilima ‘IT’ djevojaka. Jednako kao što smo prošle godine nosili mikro niske modele UGG čizmica, ove ćemo ih par furati u formi chunky tenisica!

@fleurluttikhuis Ugg lowmel >> fleur10 for discount 🧸 @sneakerhype #uggs #uggseason #ugglowmel #lowmel #uggsneakers #fall #voorjou #fy ♬ Diet Pepsi – Addison Rae

Tako će se uz UGG klasike koji su hit već godinama, poput čizmica do koljena ili preko gležnja, ove godine nositi i takozvani Lowmel model UGG-sica. Radi se o preslatkom modelu pomalo glomaznih tenisica, koja oponaša skejterski dizajn tenisica s početka 2000-tih, a koji odlično odgovara.i trenutnom trendu nošenja brušene kože od glave do pete. Ove tenisice dolaze u čokoladno smeđoj, deva smeđoj i bež nijansi, a krase ih i široke vezice, debele potplate i krzneni porubi karakteristični za UGG.

@juliabelzaa Replying to @kingaozgaa ♬ The Hills x Say It Right – 87 ℃

Sve češće i češće viđamo ove tenisice po TikTok-u i Instagramu, što znači da će ih se ove zime jedva moći kupiti kolika će biti potražnja. Zbog toga, ako ih želite, svakako požurite s kupovinom – cijena jednog para je 180 eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FLOOR S. 🌙 (@floorscheepers)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KeepItSneaker (@keepitsneaker)

ModaTrendoviUggsice će vladati i ovom sezonom, ali ovog puta u formi tenisica!

Kako je jesensko izdanje stilske jednadžbe spojilo modu i umjetnost?

Upravo jedno takvo druženje održalo se ove subote u centru Zagreba u galeriji i aukcijskoj kući Artmark na edukacijskoj radionici odijevanja za žene Stilska Jednadžba koju organizira modna...

Facebook

99,687FanovaLajkaj