Prirodoslovni muzej je ponovno otvoren, a ovog vikenda posjetite ga besplatno!

Nakon višegodišnje obnove, Palača Amadeo u kojoj se nalazi zagrebački Prirodoslovni muzej, ponovno je otvorena za javnost.

Prošao je dugi niz godina otkako smo posljednji puta imali priliku posjetiti zagrebački Prirodoslovni muzej. Naime, godinama se ovaj Muzej obnavljao, a sada je napokon ponovno otvoren za javnost te ga ovog vikenda, 12. i 13.10., možete posjetiti potpuno besplatno!

Muzej će biti otvoren od 11 do 19 sati, a svi posjetitelji imat će priliku vidjeti posve novi postav Muzeja, koji je dobio osuvremenjenu zbirku i interaktivne elemente, pa bi trebao biti zanimljiv svim generacijama. Tu su i otvoreni laboratorij, kao i bogata suvenirnica, a od postava bismo izdvojili brojne primjerke prepariranih životinja, botaničku zbirku, geološku i mineralošku zbirku, kao i paleontološku zbirku.

Kvadratura Muzeja se u odnosu na prijašnju, prije renovacije, višestruko povećala, pa sada iznosi 3600 m2. Sve ostale informacije možete saznati ovdje, a mi vas pozivamo da jedan jesenski vikend, ako već ne ovaj, svakako provedete u Prirodoslovnom muzeju i naučite nešto novo o našem svijetu.

LifestyleKulturaPrirodoslovni muzej je ponovno otvoren, a ovog vikenda posjetite ga besplatno!

Kako je jesensko izdanje stilske jednadžbe spojilo modu i umjetnost?

Upravo jedno takvo druženje održalo se ove subote u centru Zagreba u galeriji i aukcijskoj kući Artmark na edukacijskoj radionici odijevanja za žene Stilska Jednadžba koju organizira modna...

Facebook

99,687FanovaLajkaj