Nova knjiga Sally Rooney stigla je u pretprodaju i već izazvala pomamu!

‘Intermezzo’ je novi roman proslavljene irske književnice koja je znana kao ‘glas milenijalaca’.

Malo koji moderni autor ili autorica uživa takvu slavu i uspjeh kao što je to slučaj sa Sally Rooney, irskom megazvijezdom koja se zbog uspješnih romana i onda serija ‘Normalni ljudi’ i ‘Razgovori s prijateljima’ danas smatra glasom generacije milenijalaca i jednom od najuspješnijih autorica 21. stoljeća. Njezina nova knjiga ‘Intermezzo‘ stigla je u pretprodaju, a krajem listopada bi se službeno trebala krenuti i fizički prodavati diljem svijeta – no već je sada rasprodana na mnogim web stranicama.

U Hrvatskoj će ‘Intermezzo’ biti dostupan za kupnju u Frakturi, a trenutno knjigu možete kupiti po jeftinijoj cijeni u prednarudžbi putem ovog linka. Navodno se radi o dirljivom romanu koji se bavi teškim, ali životnim temama gubitka, ljubavi i obitelji. U središtu radnje su braća Petar i Ivan Koubek, koji iako krvno povezani, naizgled nemaju baš ništa zajedničko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily 📖 (@ems_shelflove)

Jedan je uspješan, drugi ‘crna ovca’ obitelji. Ono što ih nanovo poveže je očeva smrt, s kojom se svaki nosi na posve različit način. Jedan žonglira između ovisnosti o lijekovima te svoje dvije ljubavnice između kojih se ne može odlučiti, a drugi pak tek nakon suočavanja sa smrću sreće ženu, mnogo stariju, koja mu mijenja život.

Kritičari koji su se dosad dokopali prvih primjeraka knjige proglasili su je još jednim velikim uspjehom o kojem će se naveliko pričati. Teme generacijskih razlika, ljubavi, društvenih normi, smrt i složenosti obiteljskih odnosa ovdje se vrhunski isprepleću tvoreći još jednu jako uspješnu književnu poslasticu. Mi smo ju već naručili da nam stigne na kućnu adresu kada knjiga bude službeno puštena u javnost!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily 📖 (@ems_shelflove)

LifestyleKulturaNova knjiga Sally Rooney stigla je u pretprodaju i već izazvala pomamu!

Kako je jesensko izdanje stilske jednadžbe spojilo modu i umjetnost?

Upravo jedno takvo druženje održalo se ove subote u centru Zagreba u galeriji i aukcijskoj kući Artmark na edukacijskoj radionici odijevanja za žene Stilska Jednadžba koju organizira modna...

Cinestar obilježio međunarodni tjedan djeteta rekordnom posjećenošću „Dječjeg festivala“!

Povod druženju i organizaciji Dječjeg festivala (powered by Životinjsko carstvo) bilo je već tradicionalno obilježavanje Međunarodnog tjedna djeteta, kojeg je najbolje provesti – u igri i maštanju. Dječji festival u...

Facebook

99,687FanovaLajkaj