Održan je prvi #radimposvom retreat poduzetnice Tee Zavacki. Imamo sve detalje iz predivnog Bohinja

Koncept poduzetničkog retreata spaja edukativne radionice, networking i individualni rad na specifičnim poslovnim izazovima uz cjelodnevnu podršku stručnih mentora. Prvi retreat brenda #radimposvom Tee Zavacki održan je prošli tjedan u Bohinju, a mi otkrivamo kako je bilo

Retreat, povlačenje iz svakodnevne rutine koje kombinira opuštanje, osobni razvoj i profesionalne radionice kako bi sudionici unaprijedili svoje vještine i poslovne strategije postaje sve popularniji među poduzetnicima i kreativcima. Kroz aktivnosti poput mastermind sesija, brainstorminga i poslovnih radionica sudionici na licu mjesta uz pomoć mentora izgrađuju nove vještine, dobivaju nove perspektive u vlastite biznise te razvijaju inovativne strategije koje su odmah primijenjive.

Upravo jedan takav retreat održan je prošli tjedan na prekrasnoj lokaciji u Sloveniji, u Bohinju. Poduzetnica i osnivačica brenda #radimposvom Tea Zavacki organizirala je svoj prvi trodnevni retreat u Hotelu Bohinj.

Trodnevni događaj u jesenskom okruženju osmišljen je kao ekskluzivno iskustvo za poduzetnice, kreativke i mentorice koje žele podići svoj biznis na višu razinu i usvojiti premium pozicioniranje, što je ujedno bila i glavna tema retreata. Retreat je osmišljen kao kombinacija poslovnih radionica, brainstorming sesija s članovima #radimposvom tima i osobnog povezivanja s Teom i njenim najužim krugom.

 

Glavna tema retreata bila je usmjerena na kreiranje autentičnih brendova i primjenu netradicionalnih marketinških strategija, a sudionice su imale priliku sudjelovati u nizu radionica, strukturiranih u biznis-blokove, koje su im pomogle da unaprijede svoje poslovne modele i pozicioniraju se kao liderice na tržištu.

Nakon povratka Tea je s nama podijelila svoje dojmove i otkrila nekoliko behind the scenes posebnosti #radimposvom retreata.

Zašto se #radimposvom brend odlučio na organizaciju retreata?

Brend #radimposvom podržava poduzetnice koje grade velike biznise, a ideja o organizaciji retreata prirodno je proizašla iz te misije: “Željela sam okupiti poduzetnice koje stvaraju promjenu i stvoriti prostor za razmjenu iskustava i rast u jedinstvenom okruženju,” – kaže Tea. Retreat je prilika da sudionice izađu iz rutine i dožive novo iskustvo koje postaje temelj za daljnji rast.

#radimposvom retreat zamišljen je kao godišnji događaj

kojem se poduzetnice s uzbuđenjem vraćaju.

 

Posebnosti retreata

Retreat je osmišljen kao ekskluzivno i intimno iskustvo s ograničenim brojem sudionica. “Kako je tema ovogodišnjeg retreata bila premium pozicioniranje, važno nam je bilo da svaki aspekt iskustva odražava tu temu. Od lokacije u prekrasnom okruženju Bohinja, preko biznis radionica i grupnih aktivnosti, sve do personaliziranih iznenađenja – pažljivo smo promišljali o svakom detalju,” naglašava Tea.

Dojmovi sudionica to potvrđuju, a jedna od njih je iskustvo opisala na sljedeći način: “Imala sam osjećaj kao da sam na zabavnom i inspirativnom putovanju s prijateljima. Kroz opušteni razgovor dolazile smo do fantastičnih uvida i osjećam da me ovo iskustvo obogatilo u svakom smislu.”

Dok inače poduzetnice brinu o kupcima, klijentima, partnerima, zajednici, timu, retreat im pruža priliku da se opuste i usmjere na vlastiti rast te definiraju jasnu viziju za daljnji razvoj svog biznisa i brenda.

Tein osvrt

U rutini svakodnevnih obveza, retreat poput ovog pruža nešto nezamjenjivo – prostor za refleksiju i rast. Kao poduzetnice, često zaboravljamo na važnost povezivanja sa sobom i svojim brendom i retreat je idealna prilika za to. Sama promjena uobičajene lokacije i rutine potiče nas da budemo otvorenije, kreativnije, sklonije iskusiti nešto novo i testirati tko želimo biti u biznisu i životu.

“Osobno sam uživala u atmosferi međusobnog razumijevanja i podrške i zahvalna sam svakoj sudionici koja je podijelila svoje jedinstveno iskustvo i perspektivu. Zahvalna sam i članovima tima koji su sudjelovali u organizaciji te partnerima koji su podržali projekt od samog početka: Estée Lauder, Jo Malone London, StarSilk, Olival, Skintegra & Skinlick, Almagea, Planetopija, Bréza Ceramics, ISA kombucha i Row Spirit.

Vjerujem da je ovaj retreat tek početak jedne nove priče koju nastavljamo graditi zajedno,” zaključila je Tea i otkrila nam da je već u pripremi retreat za 2025.

LifestyleOdržan je prvi #radimposvom retreat poduzetnice Tee Zavacki. Imamo sve detalje iz...

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Facebook

99,687FanovaLajkaj