‘Ponos i predrasude’, klasik Jane Austen, uskoro na Netflixu: Nova serija već je podigla prašinu

Fanovi već sada bruje o tome tko će od glumica utjeloviti legendarnu Elizabeth Bennet.

Rijetko koji svjetski roman uživa toliku popularnost kod čitateljstva kao što je to slučaj s ‘Ponosom i predrasudama’, neosporno najpoznatijim romanom Jane Austen. Ljubavne intrige, romantični zapleti i setting Engleske ranog 19. stoljeća čitatelji obožavaju, a kako su povijesne romantične melodrama posljednjih godina, zahvaljujući ‘Bridgertonu’, posebno popularne i u formi TV serija, Netflix se odlučio snimiti svoju inačicu ‘Ponosa i predrasuda’!

Naime, projekt je tek u povojima, no informacije su počele curiti pa se već zna kako je Netflix naumio snimiti TV seriju temeljenu na legendarnoj priči o ljubavi Elizabeth Bennet i gospodina Darcyja. Ono što je zasad izazvalo najviše interesa u vezi cijele ove vijesti je odabir glavne glumice koja će utjeloviti englesku junakinju Elizabeth. Navodno bi glavna rola tako trebala pripisati glumici Daisy Edgar-Jones, najpoznatijoj po ulozi Marianne u miniseriji ‘Normal People’, koja joj je donijela svjetsku slavu.

No, iako se mnogima učinilo kako bi bila savršena za ulogu Elizabeth, Daily Mail je u međuvremenu prenio vijest kako je navodno odbila ponudu. Sada su fanovi tako u neizvjesnosti tko će biti finalan odabir glumice, a jedino što je 99% sigurno je to da će na scenariju raditi Dolly Alderton, spisateljica poznata po hit romanima ‘Sve što znam o ljubavi’.

FotoIMDB
LifestyleKultura‘Ponos i predrasude’, klasik Jane Austen, uskoro na Netflixu: Nova serija već...

Facebook

99,687FanovaLajkaj