Vjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane su mirisom Mediterana

Miris Mediterana, romantičan pogled prema vječnosti i more je kontinuirana inspiracija za sve kreativne inovatore, pa tako se našlo i unutar nove kolekcije modne kuće Lukabu. Kolekcija S E V I D okarakterizirana je nježnim nijansama gdje nalazimo razne tonove nude boje u obliku podloge ispod laganih haljina s volanima od tila koji asociraju na more. Jasmina and Davor potpisuju mediteransku priču predivnim fotografijama.

Nova kolekcija bit će prepoznata po laganim vjenčanicama “A” kroja i laganim, mekim rukavima. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva dekolte ističe se ženstvenost, a mladenka će na svoj najvažniji dan u životu osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem. Sve modele haljina iz nove kolekcije krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog, mekog tila i lepršave svile koja je potpuno novi element u kolekciji!

Trenutno najtraženija Lukabu vjenčanica je lepršava vjenčanica s pastelnom trakom u struku, ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na donji dio vjenčanice. Marina Jerant za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, nježna i bajkovita, a posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer.

Više informacija o Lukabu novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj internetskoj, Facebook te Instagram stranici, a kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih nježnih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje, jer modna kuća Lukabu jednom mjesečno dolazi sa svojim kolekcijama u Zagreb u Hypo Centar.

LifestyleVjenčanjaVjenčanice domaćeg brenda Lukabu inspirirane su mirisom Mediterana

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Facebook

99,687FanovaLajkaj