Božićna kolekcija NYX Professional Makeupa ima apsolutno sve što ćete poželjeti pokloniti sebi i drugima

Pokušajte odoljeti novitetima iz NYX Professional Makeup ponude!

Zašto volimo NYX Professional Makeup? Jeste li ikada posjetili njihove prodavaonice u Ilici, Areni, City Centru West i City Centru one Split? Ogroman izbor proizvoda ostavit će i najtvrdokornije beauty ovisnice u čudu; od primera, pudera, iluminatora, highlightera, paleta, sjajila, mat ruževa, glittera… Skoro pa da je nemoguće opisati ponudu ovog brenda koji se iz mjeseca u mjesec trudi iznenaditi svoje vjerne obožavatelje s neodljivim novitetima.

Ovaj put odlučili su nas odvesti u zemlju slatkiša pa su tako izbacili kolekciju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim i koja nudi sve boje i teksture koje bi vam mogle biti potrebne za najzabavniji prosinac i slavljeničko raspoloženje.

 

Sugar Trip Collection – ima baš sve što vam je potrebno za najljepše poklone

Iako nema razloga da nešto jači i raznobojniji make up ne koristimo tijekom cijele godine, priznat ćete, ulice koje nas mame mirisom kuhanog vina i svim onim ukusnim adventskim delicijama potaknut će vaše kreativne sokove i vjerojatno vas inspirirati da u svoju svakodnevnu rutinu uvrstite glamurozan detalj te razveselite svoje prijateljice ovim neodoljivim “slasticama”.

Sugar Trip limitirana kolekcija, kao što samo ime sugerira, donosi preslatke proizvode i inspirirana je zemljom slatkiša što ćete odmah uočiti po atraktivnim pakiranjima za koja je zaslužna ilustratorica Natasha Lillipore poznata po nadnaravnim, imaginarnim i mističnim motivima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NYX Professional Makeup HR (@nyxcosmetics_hrvatska) on

Među poslasticama ove raskošne kolekcije mogu se naći već omiljeni proizvodi u nekim novim nijansama poput Powder Puff Lippie koji usne ostavlja savršeno baršunastima i Soft Matte Lip Cream ruževi koji se redovito nalaze u favoritima beauty influencerica. U kolekciji se nalaze i privlačne palete sjenila i highlightera te mazive glitter palete koje će promijeniti način kako nanosite šljokice na kapke, sjajila za usne i još mnoštvo toga u nijansama koje će krasti poglede.

 

Poklon setovi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Lopez ✨? (@superashley127) on

U Sugar Trip kolekciji mogu se pronaći i razni setovi za koji će vas na prvu osvojiti pakiranjima te sadržajem koji ćete ovog Božića poželjeti pokloniti svim obožavateljicama šminke (naravno, i sebi!). Najslađe beauty želje ostvarit će Land od Lollies Lip Trio, lizalica u kojoj ćete pronaći tri nove nijanse intenzivnog Butter Glossa, Soft Matte Lip Creama ili novog Metallic Lip Glossa ili Sugar Trip Lip Treat Set pakiran u obliku bombona koji krije Lip Balm, Lip Oil i Lip Scrub.

 

Zvijezda kolekcije – adventski kalendar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NYX Professional Makeup HR (@nyxcosmetics_hrvatska) on

Poklon koji će oduševiti vaše prijateljice, ali i poklon koji se isplati priuštiti sebi! “Sugar Trip 24 Days of Beauty”, kako je ime adventskog kalendara koji je NYX pripremio za sve ljubitelje brenda i one koji će to tek postati, uključuje 24 najpopularnija makeup proizvoda za oči, lice i usne u potpuno novim nijansama. Među proizvodima su se našli i naši omiljeni Soft Matte Lip Cream ruževi i glitter koji će biti savršen dodatak bilo kojem blagdanskom make upu.

 

BeautyDekorativna kozmetikaBožićna kolekcija NYX Professional Makeupa ima apsolutno sve što ćete poželjeti pokloniti...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram