Moschino je izbacio parfem u obliku medvjedića

Novi ženski miris by Moschino…

Ikonski MOSCHINO TEDDY BEAR miris se vratio! Jedinstvena druga edicija parfema ovog puta dizajnirana je u staklu te otkriva ekskluzivan miris. Prepoznatljiva bočica je sigurno otkriće na policama najpoznatijih svjetskih parfumerija.

TOY 2, novi ženski miris by Moschino dolazi u transparentnoj staklenoj bočici sa neprozirnim detaljima. Čep je glava medvjedića, sa zlatnim ovratnikom koji predstavlja dodir sofisticiranosti. Na kutiji je naslikan dizajn i oblik bočice.

 

Glavne note

Pjenušava živost mandarine i granny smith jabuke u pratnji sa delikatnim cvjetnim notama magnolije, otkriva svjež, radostan miris. Čiste, elegantne latice jasmina su pojačane baršunastim notama božura i hrskavim voćnim notama bijelog ribiza. Amber i sandalovina otvaraju senzualnu dimenziju dok kristalni mošus dodaje sjaj i mekoću.

 

Linija za kupanje i njegu tijela

Parfemu su se pridružili i ekskluzivni proizvodi za kupanje i njegu tijela za svakodnevnu upotrebu: Parfumirani gel za tuširanje i kupanje i parfumirani losion za tijelo. Hidratizirajući i umirujući, ostavljaju delikatan miris na koži i pružaju trenutni osjećaj udobnosti i svježine.

Cijene:

edp 30ml:  335,80kn

edp 50ml 487,70kn

edp 100ml 638,90kn

Gel za tuširanje 200ml    259,40kn

Losion za tijelo 200ml    299,90kn

BeautyBeauty vijestiMoschino je izbacio parfem u obliku medvjedića

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram