Trik koji će promijeniti način na koji pripremate zobenu kašu (i učiniti je ukusnijom)

Zobene pahuljice odlične su za ubrzanje metabolizma, a zbog toga što će vas dugo držati sitima, najbolji su izbor za doručak.

Međutim, dosta ljudi ih smatra bezukusnima i ne želi im dati šansu, ali trik koji ćemo vam otkriti to bi mogao promijeniti. Jeste li znali da zobene pahuljice možete popržiti? Tako će zobena kaša u isto vrijeme biti prozračnija, ali i hrskavija.

U tavu ubacite malu žličicu kokosovog ulja (ili maslaca za malo manje zdraviju verziju), stavite dvije šalice zobenih pahuljica i povremeno ih promiješajte. Nakon 6-8 minuta kada osjetite njihov miris i vidite da su poprimile laganu boju, maknite ih s vatre.

Napravite ih kako ih inače spremate uz omiljene dodatke. Naš je savjet da ih pomiješate s grčkim jogurtom i svježim voćem, a odlično će ići i uz domaći džem od jagoda ili umak od šumskog voća. Ako želite dodatnu hrskavost, ubacite i orašaste plodove ili čips od kokosa.

GastroMale tajneTrik koji će promijeniti način na koji pripremate zobenu kašu (i učiniti...

Facebook

99,687FanovaLajkaj