Delikatnost i slojevitost u novoj kolekciji nakita dizajnerice Ive Viljevac

MEDALLION – nova je kolekcija nakita Ive Viljevaca Fashion Jewelry

Nakit je oduvijek bio modni dodatak koji je fascinirao žene, a fascinacija njime seže u najraniju ljudsku prošlost. Upravom nakitom kroz povijest žene i muškarci iskazivali su svoju moć, snagu, pripadnost, vjernost, povezanost i ljubav. Samozatajna dizajnerica, Iva Viljevac predstavlja novu kolekciju Medallion koja se sastoji od ogrlica, naušnica i statement komada koji uključuju Star ogrlice i naušnice, Cross ogrlice i naušnice, te Teardrop ogrlice i naušnice.

Nova kolekcija izrađena je od kvalitetnog srebra i srebra s pozlatom što jamči vrhunsku kvalitetu ovog nakita koji će ovo proljeća/ljeto svaku vašu kombinaciju učiniti posebnom. Statment komadi nakita upravo su ti koji djevojke obožavaju i rade nose bilo preko dana ili za svečanije prigode.

Medaljoni su ručno izrađeni u Hrvatskoj, dolaze u dvije veličine i u 3 boje: zlatnoj, srebrnoj i popularnoj rosegold. Veće medaljone krase inspirativne poruke  poput La vie est belle, Live love laugh, L’amour te Iva Viljevac Fashion Jewelry medaljon, dok male medaljone ukrašavaju simboli mjeseca, zvijezda, srca  i slova. Ovaj nakit možete i personalizirati odabirom željenog slova, kombinacijom različitih boja privjesaka i lančića, odnosno ringova ako se radi o naušnicama.

Osim medaljona dostupne su ogrlice i naušnice s poludragim kamenjem u obliku zvijezde, križa i suze od sedefa. Jarke boje poludragih kamena kao što su lapis, sodalit, žad i citrin istaknut će vas od nastalih i vašem stilu dati potpis individualnosti. Kao i u modi, tako i u nakitu postoje određeni trendovi, a slojevitost nakita je imperativni trend za ovo proljeće/ljeto.

Povodom prvog rođendana online trgovine za sve online kupce kroz travanj osigurano je 20 % popusta, a u trgovini (Petrinjska 33, Zagreb) do 15.04. Sve informacije o trgovini i kolekcijama nakita Ive Viljevac dostupne su na www.ivaviljevac.com, Facebook i Instagram.

Fotografije: Karmen Poznić

Šminka: Karlo Rusan

Model: Angela Blaće

ModaModa vijestiDelikatnost i slojevitost u novoj kolekciji nakita dizajnerice Ive Viljevac

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram