Ryan Reynolds o Hrvatskoj: “Obožavam ovo mjesto”

Rovinj je postao privremeni dom poznatim glumcima…

U posljednjih nekoliko godina Hrvatska se isprofilirala kao idealna lokacija za snimanje brojnih filmova i serija, a neki od tih uradaka itekako su ispromovirali Lijepu Našu (dovoljno je spomenuti Dubrovnik koji se u stranim medijima zbog Game of Thrones redovito naziva King’s Landing). Ovaj put na red je došao predivni Rovinj koji je postao privremeni dom Samuelu L. Jacksonu, Salmi Hayek  i Ryanu Reynoldsu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Trojac u Hrvatskoj snima film ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’, a nakon pohvala o ljepoti naše obale koje su došle od Samuela i Salme, Ryan Reynolds je svoje oduševljenje našom državom izrazio na svom Instagram profilu. “Ako će vas negdje uzastopno udarati u lice, preporučujem Hrvatsku. Volim ovo mjesto”, napisao je glumac uz fotografiju koja prikazuje prepoznatljivu vizuru Rovinja.

Ryanu se u Hrvatskoj pridružila i supruga, glumica Blake Lively. To je također otkrio na svom Instagramu gdje je vidljivo da osim scena za film “Hitman’s Wife Bodyguard”, u Rovinju snima i reklamu za svoj džin Aviation.

Inače, glumci će se i Istri zadržati do kraja travnja, nakon čega kreću za Zagreb gdje je snimanje zakazano za 1. svibnja.

CelebuzzCelebuzz vijestiRyan Reynolds o Hrvatskoj: "Obožavam ovo mjesto"

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram