Potpuno neočekivana vizualna energija u novoj Aldukovoj kolekciji “Noir” za proljeće

Nova Alduk kampanja nema ni cvijeće ni vesele boje, a jako nas veseli! Pogledajte koliko privlačno može izgledati jednostavnost u pristupu, a težnja ka savršenstvu u izvedbi.

Romantična, prozračna i vesela modna kampanja za aktualnu sezonu proljeće/ljeto svakako nije karakteristika nove kolekcije i kampanje modnog kreativca čijim se projektima veselimo i rado ih očekujemo. Sasvim drukčije novu sezonu vidi poznati modni dizajner Ivan Alduk koji nas opetovano uspijeva zaljubiti u svoj rad. Pomalo barokna estetika, poigravanje svjetlom i tamom u stilu velikog majstora Caravaggia estetska su okosnica kojom je fotografski dvojac Decker&Kutić udahnuo jednu novu i pomalo neočekivanu vizualnu energiju u Alduk kolekciju “Noir” za proljeće i ljeto 2019. godine.

“Noir je tamom i pomalo mistikom okupana nova kampanja kojom predstavljamo jednu svježu viziju Alduk dizajna u novoj sezoni. Jednostavnošću fotografske kulise stavljamo naglasak na sam dizajn koji svake sezone evoluira u skladu s potrebama naših klijentica i kreativnim željama mene kao glavnog dizajnera. Tajnovita, senzualna i privlačna – epiteti su to koje vežem uz novu kolekciju i kampanju” izjavio je Ivan povodom predstavljanja nove kampanje.

Alduk “Noir” u kratkim crtama je: kolekcija od 45 modela i modna kampanja poznatog dizajnera Ivana Alduka za sezonu proljeće/ljeto 2019. Temeljena na crnoj i krem kao baznim tonovima, ali obiluje i tonovima žute, roze, plave, sive i crvene dok su pojedini modeli unikatni i na tragu visoke mode. Hit modeli će svakako postati neodoljive haljine sa sjajnim resama koje su već osvojile Jelenu Rozgu, Kristinu Krepelu, Anu Radišić i Ivanu Delač. Make-up je djelo izvrsne Simone Antonović, a Mijo Majhen je osmislio čak tri stajlinga kose.

Nova Alduk kolekcija, nagovještena putem ove zavodljive kampanje s modelom Suzanom Horvat u glavnoj ulozi, je već neko vrijeme dostupna u dizajnerovom showroomu gdje su reakcije klijentica izvrsne, a uskoro ćemo ju imati prilike pomnije istražiti putem pripadajućeg lookbooka i na službenoj stranici brenda alduk.hr. Ovaj dizajner njeguje individualan pristup svakoj klijentici, stoga se za obilazak i probu potrebno naručiti na službene kontakte, ali samo tako ste sigurni da vas u isprobavanju i kupnji ovih posebnih haljina neće baš nitko smetati.

ModaModa vijestiPotpuno neočekivana vizualna energija u novoj Aldukovoj kolekciji "Noir" za proljeće

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram