Tjestenina s umakom od rajčica koji se ne kuha

Ručak koji je savršen za ljetno vrijeme!

Tijekom velikih vrućina zasigurno izbjegavate pretjeran boravak u kuhinji i tražite ukusna jela koja se mogu spraviti u kratkom vremenu. Recept koji ćemo vam danas otkriti upravo je takav; svjež, jednostavan i gotov za 15 minuta. Riječ je o tjestenini (ako pazite na prehranu izaberite integralnu) s umakom od rajčica koji se ne kuha.

Potrebno vam je (za količinu umaka za tri osobe):

  • 0,5 kg cherry rajčica (narezanih)
  • 1 manja tikvica (naribana)
  • svežanj bosiljka
  • češnjak
  • sol, papar (začini po želji)
  • špageti
  • maslinovo ulje
  • parmezan

Priprema:

U blender ubacite rajčice, bosiljak, češnjak, sol, papar i usitnite do konzistencije pirea. Pomiješajte s naribanom tikvicom i prelijte tjesteninu (koju ste prethodno skuhali). Posipajte parmezanom i s maslinovim uljem.

GastroReceptiTjestenina s umakom od rajčica koji se ne kuha

U četiri koraka do blistave kože uz nenametljiv make up za svaki dan

Ispravi, ujednači, poboljšaj i iznad svega zabavi se! Filozofija je to linije Avène Couvrance, visoko podnošljive medicinske korektivne šminke specijalizirane za korekciju svih vrsta...

Facebook

100,860FanovaLajkaj