Par proizvoda, ali kako izgledaju! Victoria Beckham lansirala svoju prvu beauty kolekciju

Poznata dizajnerica odlučila je proširiti svoje poslovanje na kozmetičke proizvode…

U sklopu svog istoimenog modnog brenda, Victoria Beckham ranije ove godine najavila je lansiranje beauty kolekcije koja je sada ugledala svjetlo dana kao dio njene kolekcije za jesen i zimu ’19 prikazanu na tjednu mode u Londonu.

Za one koji se ne sjećaju, Victoria je u 2016. surađivala na kapsulnoj make up kolekciji s gigantom Estée Lauderom koja je polučila veliki uspjeh unatoč paprenim cijenama tako da je ovo bio logičan korak ove modne i beauty entuzijastice.

Kolekcija koja je dostupna online fokusirala se na oči i nudi tri osnovna proizvoda: mat palete, individualna glitter sjenila i olovke za oči. Inspiraciju je dizajnerica našla u načinu kako ona radi smokey eyes koji je, kako sama kaže, postao njen prepoznatljiv make up look.

Paleta za oči naziva Smoky Eye Brick dolazi u četiri verzije od kojih svaka ima četiri nijanse. Samostalna sjenila Lid Lustre namijenjena su onima koji vole “jači” look i sadržavaju kristale i sitni glitter dok vodootporne olovke za oči imaju i spužvicu koja će olakšati blendanje.

Budući da je ovdje riječ o Victoriji Beckham, pakiranje je luksuzno i atraktivno – dolazi u smeđim nijansama i zlatnim akcentima, a dizajnerica je najavila da će uskoro u asortimanu ponuditi i druge proizvode.

BeautyBeauty vijestiPar proizvoda, ali kako izgledaju! Victoria Beckham lansirala svoju prvu beauty kolekciju

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram