U Muzeju Mimara predstavljen novi YSL parfem Libre

Sinoć je neo-renesansna palača u samom srcu Zagreba, Muzej Mimara, odisala luksuzom i mirisnim potpisom Yves Saint Laurenta.

Moć, nezavisnost i sloboda oduvijek su bili upisani u DNK Yves Saint Laurenta, a sada je predstavljen i miris koji utjelovljuje iskonsku viziju branda, LIBRE. Sam dizajner je rekao: “Svjestan sam da sam modu doveo u novo stoljeće i da sam ženama omogućio pristup jednom svijetu slobode, koji im je dotad bio nedostupan”. To je sloboda za izgraditi sebe, izražavati svoju osobnost, eksperimentirati i mijenjati se.

Novi, seksi cool cvjetni miris djelo je dvoje vrhunskih tvoraca parfema koji su pronašli savršenu verziju nakon 7 godina i preko 1500 varijacija. Libre predstavlja slobodnu interpretaciju aromatičnog fougèrea, klasičnog stila muških mirisa s lavandom. Provokativna odluka Anne Flipo bila je taj stil rodno zaokrenuti u ženski miris, baš kao što je Yves Saint Laurent smokingu odlučio dati ženski kroj.

Dok se ona koncentrirala na muško-ženski akord, Carlos Benaim je donio raskoš i senzualnost parfemu uz pomoć akorda cvjetova naranče.

Sinoć  je prostor Muzeja Mimare i Café Gymnasiuma bio ispunjen sa gotovo 300 uzvanika koji su među prvima imali prilike otkriti igru kontrasta muško-ženskog akorda i doživjeti viziju slobode koja je snažno i jedinstveno opredjeljenje koje YSL posjeduje. Libre. Jer na francuskom nema moćnije riječi kojom sebe možete definirati, danas.

 

FotoPR
CelebuzzEventiU Muzeju Mimara predstavljen novi YSL parfem Libre

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Obiteljski hotel kraj plaže u kojem je svaki trenutak uživanje

Moderna udobnost ovdje vas priprema za sporiji tempo života. Svaki je trenutak pozivnica na proslavu sadašnjosti. Brojne zanimljive aktivnosti i gurmanska iskustva isprepliću se...

Svjetsku popularnost stekli inovativnim optičkim materijalima. U Zagrebu napokon FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen, vodeći nišni brend u optičkoj industriji stigao je u zagrebački Opto Centar. Inovativne jednogodišnje kolekcije, kreirane jedinstvenim kombinacijama hipoalergenih materijala, više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram