U čarobnom ozračju održana modna revija Giambattista Valli x H&M

Valli Girls, Valli Boys i brojni uzvanici sinoć su prisustvovali modnoj reviji Giambattista Valli x H&M: eklektičnome slavlju u čarobnome ozračju jedne od najpoznatijih rimskih znamenitosti - Palazzo Doria Pamphilj. Njezina raskošna veličanstvenost i jedinstvena zbirka umjetničkih djela u kombinaciji s opojnom rimskom opuštenosti dodatno su istaknule slobodni duh, spektakularna dizajnerska rješenja i sofisticiranost ove prekrasne kolekcije.

Svevremenski i neusiljeni komadi za sve uzraste u sklopu Giambattista Valli x H&M kolekcije, oživjeli su na modnoj pisti u ružičastoj boji, kojom su prošetali modeli i poznate osobe, uključujući i modele pristigle izravno s ulica Rima. Modna revija je završena spektakularnom završnim izlazom koji je predvodila Kendall Jenner, u sada već nadaleko poznatoj crvenoj haljini koju je nosila u sklopu kampanje za ovu kolekciju. Među uzvanicima su se našli i Troye Sivan, Sofia Carson, Alexa Demie, H.E.R, Cameron Monaghan, Halima Eden, Chiara Ferragni i Chris Lee, svi odjeveni u odlične kombinacije iz ove kolekcije.

Nakon modne revije i koktela, uzvanici su prošetali poznatom ulicom Via del Corso i stigli u Grand Hotel Plaza, još jedan simbol vječne veličanstvenosti i elegancije Rima, gdje je održan after party uz Circoloco kolektiv DJ-a i nastupe Peggy Gou, Setha Troxlera i Clare3000.

Svoju sam modnu kuću osnovao u Parizu, no iznimno sam ponosan na svoje rimske korijene: moje će srce zauvijek pripadati „Vječnome gradu”, i upravo zbog toga sam odabrao Rim za održavanje ove posebne modne revije, kao i fantastičnu palaču Palazzo Doria Pamphilj. Svojim snažnim eklektičnim duhom, Rim je zauvijek oblikovao moje poglede na svijet, ali i moju osobnost. Prekrasno je vidjeti kako sve oživljava upravo u mom rodnome gradu”, ističe Giambattista Valli.

Događanje povodom lansiranja Giambattista Valli x H&M kolekcije odvijalo se u jednoj pravoj rimskoj noći, punoj zabave i glamura u „Dolce Vita” duhu, i bilo je apsolutno nezaboravno. Duh ove jedinstvene kolekcije oživio je u prostorima koji odišu veličanstvenošću davno minulih vremena, dok je istovremeno nova generacija Valli Girls i Valli Boys šetala modnom pistom, spremna osvojiti noć i velegradske ulice”, naglašava Ann Sofie Johansson.

Giambattista Valli x H&M kolekcija – koja uključuje ženske i muške odjevne predmete i modne dodatke – bit će u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i na hm.com, 7. studenoga ove godine.

ModaModa vijestiU čarobnom ozračju održana modna revija Giambattista Valli x H&M

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram