Obožavamo ih! Tri high end maskare koje vrijede svake kune

Ovo su maskare kojima se uvijek iznova vraćamo...

Maskara je jedan od onih koraka u beauty rutini koji ne preskaču čak i one djevojke koje se ne šminkaju prečesto. Savršeno će uokviriti oči, istaknuti trepavice i otvoriti pogled, ali iako je aplikacija jednostavna, potraga za onom idealnom maskarom nikako nije jednostavna. Ta se potraga još više komplicira ako uzmete u obzir činjenicu da je riječ o proizvodu koji se mijenja svaka tri do četiri mjeseca i stvarno ne želite doći u situaciju da maskaru isprobate i odmah po korištenju bacite u smeće.

Ponuda je ogromna, uz postojeći asortiman brendovi se trude što češće izbacivati i posebne limitirane kolekcije, ali mi imamo savjet za tri maskare kojima se oduvijek vraćamo – koje su to, pogledajte u nastavku:

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler

cca 270 kn, ovisno o prodajnom mjestu

Jedna od onih maskara koja će drastično poboljšati izgled prirodnih trepavica (neki će pomisliti da nosite umjetne!), a zbog specifičnog oblika idealna je za uvijanje trepavica. Baš kao i sve YSL maskare, predivno miriše, ali postoji mogućnost da će parfem smetati onima s osjetljivim očima.

Reviderm DREAMS COME TRUE MASCARA

189,00 kn

Maskara koja odlično razdvaja trepavice i pruža im volumen, a ono što je najbitnije, ovo je maskara koja je pogodna za sve pa i one s jako osjetljivim očima (i za one koji nose kontaktne leće!). Ne sadržava nikl koji je često glavni krivac za iritacije, uz to je napravljena bez parabena i parafina, a sadržava i ricinusovo ulje koje njeguje trepavice i potiče rast.

Diorshow Lash extension effect volume mascara

cca 260 kn, ovisno o prodajnom mjestu

Kultna maskara koja već godinama ima svoju vojsku obožavatelja. Otvara pogled, tepravice progusti i produžava, bez problema se nadograđuje pa je pa je pogodna i za dnevni i večernji makeup, ali mana joj je što se relativno brzo suši.

BeautyDekorativna kozmetikaObožavamo ih! Tri high end maskare koje vrijede svake kune

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram