Krem juha od bundeve idealan je jesenski obrok

Fina i zdrava juha od bundeve...

Polako nam stižu hladniji dani pa je juha čest izbor kao predjelo ili samostalno jelo. Ukusne i zasitne, krem juhe su jednostavne za pripremu, a jedna od omiljenih u jesenskim danima je juha od bundeve. Danas vam donosimo jednostavan recept, a što je vam je sve potrebno te postupak pripreme, pročitajte u nastavku:

Potrebno vam je:

500 g bundeve
1 krumpir
1 manji luk
2 režnja češnjaka
7 dcl vode ili povrtnog temeljca
maslinovo ulje
sol
papar
koštice bundeve

Postupak:

Na malo ulja prodinstajte luk i češnjak. Dodajte bundevu i krumpir narezane na kockice te sol i papar. Prelijte sve vodom ili temeljcem i kuhajte cca 30 minuta. Ispasirajte štapnim mikserom. Na kraju pospite bučinim sjemenkama i poslužite s krekerima ili prepečenim kruhom.

GastroReceptiKrem juha od bundeve idealan je jesenski obrok

Regent Real Estate božićnim domjenkom zaokružio godinu snažnog rasta

Posljednja subota prije Božića posljednjih je godina postala prepoznatljiv termin za jedno od zapaženijih zagrebačkih poslovno-društvenih okupljanja. Riječ je o Regent Real Estate božićnom...

Facebook

100,860FanovaLajkaj