JS Atelier cvjetni buketi postali su neizostavni pokloni za Valentinovo

Ovo Valentinovo poklonite JS Atelier buket ili cvjetni kon

Svi se slažemo kako svakodnevno trebamo iskazivati ljubav prema našim boljim polovicama. Valentinovo koje nam dolazi ovog petka idealna je prilika za naglasiti njihovu važnost, nježnost i ljepotu JS Atelier cvjetnim poklonom. Pronađite dozu inspiracije najljepših cvjetnih poklona za Valentinovo 2020 i poklonite ljepotu cvijeća – predimenzionirani buket, buket ili cvjetni kon.

Već dobro poznati JS Atelier predimenzionirani buketi u novoj kolekciji dostupni su i u elegantnoj crnoj boji, dok cvjetne konove možete odabrati u crnoj te rosé boji.

JS Atelier cvjetni buketi postali su neizostavni pokloni na listi želja djevojaka i žena. Ukoliko uistinu želite impresionirati vaše najdraže ovog Valentinova predlažemo predimenzionirane bukete koji svojom veličinom uistinu stvaraju wow efekt ili pak bukete u normalnim veličinama koji su jednako tako elegantni, profinjeni i pun pogodak. Top Instagram fotografija zagarantirana!

Ukoliko su vaše djevojke, žene, majke, kćerke klasičnije možete se odlučiti za jednostavniji cvjetni poklon – JS Atelier cvjetnim kon s kojim ne možete pogriješiti.

Ako pak niste posve sigurni u vaš izbor prepustite se u ruke JS Atelier tima koji će u razgovoru s vama predložiti idealan cvjetni poklon.

Narudžbe možete slati na shop@jsatelier.hr ili pozivom na broj 091 4321 213, a vaše narudžbe JS Atelier može dostaviti željenoj osobi ili možete osobno preuzeti u JS Atelier-u. A da bi vaš poklon bio spreman u pravo vrijeme, narudžbe je najbolje poslati najkasnije do 13. veljače.

Sve cvjetne poklone možete pogledati na http://jsatelier.hr/dostava-cvijeca ili na službenoj Instagram stanici JS Atelier-a.

FotoPR
Jolie domJolie biraJS Atelier cvjetni buketi postali su neizostavni pokloni za Valentinovo

„Kućna“ verzija brow lifta po prvi puta dostupna je i u Hrvatskoj

Beauty inovacije iz dana u dan, preplavljuju društvene mreže, a itekako je teško, ako ste prava beauty entuzijastica, ne zajahati na isti taj val....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram