#lovesick Glazbena playlista za vikend

Piše: Tea Maršić

Mi žene, čast izuzecima, stvarno često (ili gotovo uvijek) težimo ka analizi naših emotivnih odnosa na proste faktore. Skupimo krizni stožer frendica i u stanju smo satima debatirati o značenju jedne poruke, o njegovoj emotivnoj nedostupnosti, toplo-hladnim manevrima i psihološkim igricama.

Činjenica je da žene, uglavnom, jedva čekaju da padnu na nekoga, da se zaljube preko ušiju, dok je kod frajera uglavnom drugačija situacija. Odupiru se „padanju u ljubav“ rukama i nogama jer realno, kad padneš jako i ne dočekaš se dobro, zna lijepo boljeti. Tko je ikad bio normalan u zaljubljenom stanju? Iako je život poprilično idiličan kada priča funkcionira obostrano, realnost je da ovakve kombinacije često znaju izostati.

Da skratimo priču, nemojte očajavati i razbijati glavu jer se nije javio, probajte što manje analizirati. Ako stvari ne klize, ako ne gravitirate jedno prema drugom s lakoćom, teško da će se nešto kasnije razviti iz te priče. Dobro je sjetiti se da ljubav ne boli, jer ako boli, nije ljubav.

Bez obzira jeste li trenutno u love sick klubu ili ste generalno OK, svima nam ponekad baš dobro dođe neka predivna depresija od glazbe, priča s kojom se možemo poistovjetiti, zbog koje ćemo možda i zaplakati i na kraju krajeva osjećati se još gore.

U svakom slučaju ne preporučujemo slušanje naše playliste nakon par čaša vina, čisto da se ne biste uhvatili mobitela i sutra zažalili kad vidite inbox.

Uživajte!

LifestyleKultura#lovesick Glazbena playlista za vikend

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram