H&M najavljuje suradnju s luksuznim talijanskim brendom Giuliva Heritage

Obiteljski brend, poznat po besprijekornim krojevima Giuliva Heritage, svoje klasične siluete muške odjeće prenosi u svijet ženske odjeće. Margherita Cardelli i suprug Gerardo Cavaliere, osnivači Giuliva Heritage-a, strastveno se bave dugovječnom modom s izvrsnim tkaninama.

Zajedno s H&M-om, par je na moderan način pristupio nasljeđu talijanske baštine, tako što su s kolekcijom napravljenom od materijala iz održivijih izvora i u skladu s nastojanjima obaju kompanija da moda bude cirkularna, koristili reciklirane tkanine. Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama širom svijeta, kao i na hm.com od 3. rujna.

U počecima Giuliva Heritage, Margherita je često posuđivala odjeću iz Gerardove garderobe i redovito tako slagala kombinacije. U skladu s ovim etosom, Giuliva Heritage x H&M odlikuje se tradicionalnim košuljama, snažnim krojevima i modernim kaputima od reciklirane vune, recikliranog poliestera i organskog pamuka. Uz prozračne bluze, haljine i komplete koje je moguće kombinirati na razne načine, ova kolekcija nudi koncizne, klasične modne kombinacije. Vremenski-obojeni tonovi bež boje, zatim tamnoplave, zagasito plave i bordo boje, koji se zajedno ističu uz prugaste i pletene detalje, a krojevi uključuju detalje poput ženstvenih dekoltea, naglašenih rukava kao i visokog struka.

„Bilo je divno raditi s H&M-om na ovoj kolekciji. Zajedno smo stvorili jednostavne prijelazne komade s dizajnom koji podnosi test vremena. Posebno nam je bilo drago što koristimo reciklirane materijale. Oduvijek smo bili strastveni prema autentičnoj, smislenoj modi koja traje i ova kolekcija to nesumnjivo donosi. “ kaže Gerardo Cavaliere i Margherita Cardelli Cavaliere.


„Oduševljeni smo suradnjom s vrhunskim stručnjacima Giuliva Heritage. Inspirirani klasičnim dizajnom muške odjeće, oba tima bila su oduševljena stvaranjem pristupačnih i bezvremenskih komada za modernu ženu. Uz H&M-ove Conscious materijale i Giuliva Heritage dizajne napravljene da traju, stvorili smo dugotrajne komade za koje se nadamo da će naši kupci prenositi s generacije na generaciju. ” – kaže Maria Östblom, voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u.

FotoPR
ModaModa vijestiH&M najavljuje suradnju s luksuznim talijanskim brendom Giuliva Heritage

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram