Pojavile su se najmanje UNO karte na svijetu i izgledaju preslatko!

Karte koje uvijek možete nositi sa sobom!

UNO spada u jednu od najzabavnijih društvenih igara na svijetu, a svi koji su ga igrali znaju da ove karte imaju potencijal posvađati prijatelje, ali i ujediniti “ljute neprijatelje” – i to sve nekoliko puta kroz tijek igranja.

Iako su za zabavu dovoljne klasične UNO karte koje možete kupiti na brojnim mjestima, sada se na tržištu pojavila i najmanja verzija UNO-a gdje su karte tek nešto veće od palca. U dimezijama od nekoliko centimetara, ove karte ćete bez problema uvijek nositi sa sobom i vjerojatno zaigrati u neočekivanim situacijama. Ono što je sigurno – nitko na njih neće ostati ravnodušan!

Minijaturna verzija sa 108 karata stiže u maloj kutiji i s uputama za korištenje (koje imaju čitljiv i vidljiv font), a nabaviti je možete na stranicama Urban Outfittersa po cijeni od šest dolara (naravno, plus međunarodna dostava zbog koje je možda pametnije sačekati i “najmanji UNO na svijetu” potražiti na stranicama kao što je eBay i slično).

Jolie domJolie biraPojavile su se najmanje UNO karte na svijetu i izgledaju preslatko!

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram