Robert Sever predstavio ženstvenu i chic kolekciju za jesen

Već tradicionalno, kao uvod u novu modnu sezonu i prije početka jeseni poznati hrvatski brend donosi novu kolekciju pod imenom „NADA“.

Ovu pret-a-porter kolekciju čini četrdeset odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek  kompletirane nakitom i modnim detaljima  u total look.

Kampanja nove kolekcije vrlo je suvremenih i pristupačnih vizuala te tako brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane – prije svega svakodnevne odjeće za posao kao i druge dnevne potrebe.

„Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg brada. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe – i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovom kolekcijom.

Nastavno na stilski smjer branda- suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima-izradili smo ovu kolekciju koja ženama- osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična. Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima . “ – ističe Robert Sever.

“Nastavljamo našu ideju suradnje sa drugim kretivcima i hrvatskim brandovima, pa je ponovno selekciju torbi izrađenih makrame tehnikom rad branda “Knot why not”.

Broševi  i privjesci koji su ručno vezeni sa motivima ženskih portreta za ovu kolekciju stvoreni su u kolaboraciji sa brandom Šarena vrana”.

I ovu kampanju i kao fotograf potpisuje sam dizajner, a make up je napravila artistica Nika Žlof, dok je produkciju snimanja preuzeo Slobodan Velicki. U ulozi zaštitnih lica nalaze Matja Čičak i Petra Mišić,  iz Talia models. Cjelokupni styling kampanje zaokružen je obućom iz “Högl” asortimana. Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78.

ModaModa vijestiRobert Sever predstavio ženstvenu i chic kolekciju za jesen

Hrvatski brend Moel zabljesnuo u britanskom izdanju Voguea

Autori u ovom najpoznatijem svjetskom magazinu navode kako Moelovi proizvodi utjelovljuju pojam rafiniranosti i elegantnog življenja, ali su i puno vise od toga jer...

Zadarska tržnica dobila je prvi gradski vinski vrt! Evo što je u ponudi

Tržnice su mjesta živosti, strujanja energije grada, kupovine, smišljanja recepta i druženja, a postoji nešto posebno šarmantno u istraživanju onih lokalnih, diljem svijeta, ali...

eNVy room slavi 20 godina! Što je obilježilo njihovo modno putovanje?

Na isti taj datum, samo dva desetljeća kasnije, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović će u Rimac Campusu održati eNVy room reviju powered by 1664...

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram