Pet novih parfema savršenih za jesenske dane

Pet parfemskih noviteta za jesen...

Ako ste u potrazi na novim mirisom ili tražite parfem koji ćete pokloniti dragoj osobi, veselit će vas brojni mirisni noviteti koje donosi ova jesen. Valentino, Chloe i Armani samo su neki od brendova koji su predstavili parfemske novitete za nadolazeću hladnu sezonu, a mi vam u nastavku donosimo naše novitete:

Voce Viva, Valentino

Talijanska modna kuća Valentino predstavila je novi miris VOCE VIVA, napravivši time novi korak u povijesti linije Valentino Beauty.

Miris započinje esencijom bergamota, omekšanom notom slatke i sočne talijanske mandarine. Svježi pikantni ekstrakt đumbira dopunjuje te jarke citrusne note. Srce mirisa tvori buket bijelih cvjetova koji stvara poseban trag. Raskošan miris cvijeta naranče stapa se s voćnom nijansom zlatne gardenije i španjolskog jasmina.

Neočekivani sklad kristalne mahovine (koja je dugo bila rezervirana za muške mirise) iznenađuje svojim drvenastim i mineralnim notama u bazi mirisa, te stupa u vruću igru s dva oblika sirovine. Topla i mliječna sandalovina u harmoniji je sa slatkim mirisom vanilije s Madagaskara. Ta neočekivana oštrina mahovine, ublažena senzualnošću vanilije, govori o slobodi i asertivnosti žene kuće Valentino.

@valentino.beauty

My Way, Giorgio Armani

Giorgio Armani otkriva MY WAY, miris koji odražava novu viziju ženstvenosti koja je istinska i slobodna. Miris je kreirao parfumerski duo Carlos Benaïm (master parfumer) i Bruno Jovanovic (senior parfumer). MY WAY je suvremeni cvjetni miris u čijem srcu vlada fuzija bijelog cvijeća.

Komponiran je od najfinijih prirodnih sastojaka: vanilija s Madagaskara prikupljena je na poseban način koji doprinosi lokalnim zajednicama; tuberoza ubrana u Indiji, čije srce je obrađeno na poseban način – koristeći molekularnu destilaciju koja parfumerima omogućava da dođu do jedinstvenih, kremastih i baršunastih nota posebno skrojenih za MY WAY. Note cvijeta naranče dobivene su ekstrakcijom u Egiptu, korištenjem inovativnog, ekskluzivnog i sasvim prirodnog procesa koji metodom hladne ekstrakcije pretvara cvijet naranče u esenciju naranče. Ovakav pristup manualnog vaganja i stvaranja koncentrata mirisa u Grassu kreira čiste, profinjene note s naglašenom blistavošću i prirodnošću.

@armanibeauty

Libre Intense, YSL

Yves Saint Laurent predstavlja ikonski miris slobode, LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE. Novi, seksi cool cvjetni miris, ovoga puta još u intenzivnijem izdanju. Narastao između Francuske i Maroka. Osmišljen između Pariza i New Yorka. Negdje na granici između muževnosti i ženstvenosti…

Riječi koje opisuju ovaj spoj su “cvjetni, kremasti, vanilijski te začinski s tragom dima”. Omamljujući senzualni miris orhideje progara kroz topeće cvjetno srce Libre Intense, ujedinjavajući medeni trag gorućeg cvijeta naranče s nježnom vanilijom i blistavim akordom jantara, izgrađenog oko klasične ambergris note, Grisalva.

Perfect Marc Jacobs

Moderan, blistav, i ženstven, Perfect Marc Jacobs nježan je cvjetni miris. Stvorila ga parfumerka Domitille Michalon-Bertie kao neuobičajen, ali skladan spoj svježeg cvijeća i umirujućih nježnih akorda. Miris se otvara sočnim notama rabarbare i žutog narcisa te vas uvodi u nježno srce od bademovog mlijeka. Cedrovina i kašmir u bazi pružaju mu baršunasti finiš.

Bočica je izrađena od elegantnog spoja neočekivanih elemenata. Čep je okrunjen eklektičnom i raznobojnom kolekcijom nespojivih privjesaka koje je osobno izabrao sam Marc, i doradio dizajn svojim osebujnim stilom. U skladu s bočicom, kutija je vintage, na kojoj je poznati njujorški umjetnik Jacky Blue nacrtao ilustraciju bočice.

@marcjacobsbeauty

Novi signature Chloé miris

Novi miris Rose Tangerine kreirali su parfumeri Sidonie Lancesseur i Michel Almairac. Kao i uvijek, miris sadrži karakterističnu Chloé notu: blistavu, svježu i bistru ružu koja je sastavni dio mirisnog identiteta brenda. U mirisu Rose Tangerine jedinstvena nota ruže poprima neočekivani preokret dodatkom voća: živahna, osunčana esencija mandarine miris čini blistavim, dok crni ribizl i zelene note osnažuju njegov karakter. Cedar i bijela ambra u bazi čine ga modernim i vrlo elegantnim.

Chloé Eau de Toilette izražava ženstvenost koja je ovoga puta naglašenija nego ikad. Odražavajući  nove note, prepoznatljiva Chloé bočica odlikuje se novim bojama kao i narančasto-ružičastom vrpcom koja je u tonu s mirisom. Ikonični detalji boce ostaju nepromijenjeni: rebrasto staklo koje evocira sunčeve zrake, toliko karakteristično za Chloé – uz ovalni poklopac i ručno obložene srebrne metalne pločice.

@parfuemerie_de
BeautyBeauty vijestiPet novih parfema savršenih za jesenske dane

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram