Predstavljen ovogodišnji program Ljeta u MSU

Uz multimedijalni koncept ‘Ljeto u MSU’ zagrebačko ljeto postat će još užarenije! Zaključili su to jučer brojni nazočni na predstavljanju ovogodišnjeg programa, koji je uz renomirana imena iz svijeta glazbe donio i bogat multimedijalni program prema načelu „za svakoga ponešto“. Od 2. lipnja do 14. srpnja na krovu Muzeja suvremene umjetnosti Zagrepčani, ali i sve brojniji turisti, moći će uživati u nastupima izvođača koji već tradicionalno jamče odličnu zabavu. 

Tako nas kao koncert otvorenja jubilarne pete sezone Ljeta u MSU 2.6. očekuje koncert velikih povratnika, art rock grupe Boa, a nakon njih 9.6. slijedi najuspješniji come back hrvatskog rocka u posljednjih deset godina, grupa Kojoti. Treća subota 16.6. rezervirana je za hvaljenu i nagrađivanu jazz senzaciju Chui, a nakon njih nikad jači, zreliji i raspoloženiji Hladno Pivo koji će nas počastiti svojim best of nastupom tokom kojeg će svirati svoje najbolje i najpopularnije pjesme u 30 godina karijere. U subotu, 7.7. na najpoznatiji zagrebački krov stiže beogradski post punk trio Repetitor, a sezonu zatvaraju Mayalesi s kojima ćemo na užarenom krovu proslaviti njihovih 25 godina karijere te novi album za koji su dobili Porina za najbolji rock album godine.

Osim spomenutih koncerata, program Ljeta u MSU donosi i projekcije filmova iz ciklusa Best of Metropolis, umjetničke akcije i performanse hrvatskih umjetnika te čak tri izložbe u Muzeju suvremene umjetnosti – onu multimedijalnog umjetnika Tomislava Brajnovića, zatim Područja doticaja – arhitektura Graza i Zagreba te izložbu REZ/CUT – kolaž u 20. i 21. stoljeću u srednjoj i istočnoj Europi.

Odličan uvod okupljenima je jučer pružio performans umjetnice Martine Granić pod nazivom „Yung Grana“. Pored navedenog, ove godine se uvodi i peta dimenzija tako da će okupljeni moći poslušati i književna čitanja domaćih autora svih generacija.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava EVENTIM te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice za svaki pojedinačni koncert je i dalje 85 kn za svih pet programa!

Multimedijalni program Ljeto u MSU nikad do sada nije uključivao više sadržaja po cijeni jedne ulaznice, zato – požurite po svoju jer je broj ulaznica ograničen!

LifestyleKulturaPredstavljen ovogodišnji program Ljeta u MSU

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram