Nikad nije prerano za božićne pjesme, a ovaj radio ih vrti od 0-24

Još samo 70 dana do Božića, a provest ćemo ih slušajući omiljene blagdanske hitove.

S obzirom na to da je do Božića preostalo još malo više od dva mjeseca, brendovi su počeli s prodajom svojih dekoracija za dom, inovativnim idejama za darove kao i modnim komadima s temom omiljenog nam blagdana. Još malo i počet će se paliti i božićne lampice i ukrasi po gradu pa je vrijeme da se „ufuramo“ u prazničnu atmosferu, a postoji li za to bolji način od slušanja starih božićnih glazbenih klasika?

Mariah Carey, Dean Martin, Wham!, Frank Sinatra, Britney Spears ili pak The Pogues – nema čije bezvremenske božićne pjesme ne volimo, a od sada ćemo ih moći slušati od jutra do sutra i to zahvaljujući radio stanici specijaliziranoj za puštanje isključivo blagdanskih hitova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli All About Mariah (@allaboutmariah327)

Kako nam je ova godina donijela mnogo negativnh i turbulentnih događaja, svaki povod veselju dobro je došao, pa se tako pripremama za najljepše doba godine ovog puta dodatno veselimo. Radijska postaja Christmas FM Classics od 0-24 pušta samo najveselije i najpoznatije božićne pjesme koji svakome mogu podići raspoloženje.

Snijeg, Djed Božićnjak, Rudolph sob, božićna drvca – sve su to teme koje se obrađuju u starim, ali i novim božićnim hitovima koji vraćaju osmijeh na lice. Na Christmas FM Classics stanici tako možete sedam dana u tjednu uživati u pjesmama kao što su  ‘Let it snow’, ‘Last Christmas’, ‘All I want for Christmas’ i mnogim drugima.

Ovaj poseban radio vedra adventskog duha pronađite na linku i već danas u svoj dom prizovite duh najčarobnijeg doba godine.

Jolie domŽivot sa stilomNikad nije prerano za božićne pjesme, a ovaj radio ih vrti od...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram