Za sve ljubitelje Harry Pottera smo pronašli magičnu šalicu koja sama miješa kavu ili čaj

Unesite malo čarolije u svoju svakodnevnicu s ovom posebnom šalicom!

Uvijek smo u potrazi za slatkim i neobičnim dodacima za dom, a na web shopu Firebox  pronašli smo neodoljivu šalicu za sve ljubitelje Harry Pottera. Naime, ova zanimljiva šalica u obliku kotlića sama će miješati vaš napitak – baš kao da se radi o čaroliji.

Naravno, kao što znaju svi pravi fanovi kultnog serijala o malom čarobnjaku, u Hogwarts svijetu magije postoje mnoge korisne čarolije poput “Accio“, “Bombarda“, “Vera Verto“, “Reducio“, “Salvio Hexia” ili “Wingardium Leviosa”, a posebno nam je draga još jedna koja će usrećiti sve lijene ljubitelje magije. Riječ je o čaroliji koja čini da se vaš omiljeni napitak sam miješa dok vi ne morate ni prstom mrdnuti.

Upravo tom čarolijom začarana je i ova simpatična Harry Potter šalica koja će vašu prvu jutarnju kavu ili crni čaj na samo jedan pritisak gumba savršeno promiješati, a vama omogućiti još jednu brigu manje. Uz šalicu u obliku lončića za kuhanje čarobnih napitaka dolazi i prikladni poklopčić koji će omogućiti da se tekućina u šalici ne ohladi prebrzo. Uz to, na šalici je i natpis „Potions Class – Property of Hogwarts“. S obzirom da se radi o sjajnom malom tematskom gadgetu, ne sumnjamo da će se ova šalica mnogima svidjeti.

Bitno je napomenuti i da je lončić napravljen od materijala koji čuva toplinu napitka, a može ga se kupiti online za 14,99 funti.

Jolie domJolie biraZa sve ljubitelje Harry Pottera smo pronašli magičnu šalicu koja sama miješa...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram