Vijenci od božikovine ili borovih grana divan su blagdanski ukras. Evo ideja kako da ih napravite sami

Vrijeme ukrašavanja doma božićnim ukrasima opasno se bliži, pa smo pronašli ideje kako da sami napravite romantične adventske vijence.

Dolazi vrijeme Adventa, priprema za nadolazeće blagdane i stvaranje božićne atmosfere u našim domovima. U ovom najveselijem dobu godine slavimo obiteljsko zajedništvo i male životne radosti, a interijer nam preplave zlatni i crveni tonovi. Uz miris borovih iglica i kuhanog vina slavimo Božić i uživamo u svemu što ovaj veseli period donosi.

Kako bi ove godine vaš dom zablistao posebnim adventskim sjajem, predlažemo vam da se ohrabrite i pokušate vlastitim rukama napraviti božićni vijenac za vrata ili pak adventski vijenac sa svijećama. Iako su kupovni vjenčići također lijepi, dekoracija će svakako biti posebnija ako je odlučite napraviti samostalno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Little Miss Craft (@littlemiss_craft)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emma Jane Floral Design (@emmajanedesigns)

Dobra vijest je što ovakav DIY projekt nije nimalo kompliciran poduhvat – upravo suprotno. Uz nekoliko osnovnih stvari poput ljepila, malo žice, borovih grana, božikovine, češera i malo dekorativnih začina možete stvoriti divan vjenčić kojeg ćete s ponosom izložiti na svoj stol ili vrata.

U nastavku vam donosimo čak deset ideja i tutorijala s You Tubea, a svi vam mogu pomoći u izradi adventskog vijenca po vašem ukusu.

Vijenac za vrata s dodatkom cimeta i suhih naranča 

Rakošan vjenčić s božikovinom i borovim grančicama

Božićni vijenac od šarene vrpce

Vijenac od kuglica za bor 

Divni DIY adventski vijenčići

Jednostavni vijenci za ulazna vrata

 

Snježni božićni vjenčić 

Vijenac od češera i suhog cvijeća

Maleni adventski vijenac 

Adventski vijenac od eukaliptusa

Jolie domUradi samVijenci od božikovine ili borovih grana divan su blagdanski ukras. Evo ideja...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram