Zarine ‘fancy’ ručne torbice su genijalne. Pogledajte samo ove modele s biserima!

Ova kolekcija svečanih Zarinih torbica nas je oborila s nogu.

Mnogima najomiljeniji high street brend, Zara, ove je godine veći naglasak u svojim kolekcijama stavio na udobnu odjeću i obuću, prepoznatljive loungewear komade u kojima možemo biti od jutra do sutra. Kao i većina drugih brendova i dizajnerskih kuća, i Zara je odlučila ovu modnu godinu prilagoditi okolnostima.

I dok nam je većinom sasvim prihvatljivo stalno se presvlačiti iz jedne u drugu trenirku, u blagdansko doba ipak poželimo priuštiti si poneki neobičan i unikatan komad odjeće ili modnih dodataka. Tu našu želju prepoznala je i Zara pa nam je u kolekciji za jesen/zimu 2020./2021. priredila prava fashion iznenađenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ????? ?????? ? (@la_nadia)

Među njima su definitivno i male svečane torbice koje oduševljavaju izgledom. S dodacima bisera, kristala, umjetnog krzna i ovčjeg runa – Zarine su blagdanske torbice spoj slatkoće, elegancije i glamura. Točno ono što nam treba kako bismo si u život unijeli malo svečane atmosfere.

U nastavku pogledajte deset modela torbica koje su nama posebno zapele za oko.

199 kuna
179 kuna
299 kuna
449 kuna
349 kuna
199 kuna
299 kuna
449 kuna
179 kuna
299 kuna
FotoZara
ModaTrendoviZarine 'fancy' ručne torbice su genijalne. Pogledajte samo ove modele s biserima!

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram