Znate li za Yoni kombinezone? Mi smo se u njih zaljubili na prvi pogled

Svako malo pronađemo novi hrvatski brend koji nas oduševi svojim dizajnom, no Yoni nas je kompletno oborio s nogu.

Kombinezoni za vježbanje u posljednjih se nekoliko sezona mogu pronaći u sportskim kolekcijama gotovo svih high street brendova pa nije neočekivano da su se prije godinu dana na hrvatskom tržištu pojavili i originalni kombinezoni za vježbanje joge s domaćim potpisom.

Radi se naravno o Yoni brendu iza kojeg stoji instruktorica joge s odličnim smislom za estetiku, Nina Levačić. Nina je uz pomoć svog brata, Ivora, koji je grafički dizajner, na tržište plasirala genijalne kombinezone za vježbanje koji osvajaju i praktičnošću i svojim izgledom.

yoni

Uz Nininu viziju i Ivorovo oslikavanje, nastali su Yoni kombinezoni idealni za pasionirane vježbače joge, ali i gimnastike. Ovi sportski komadi izgledaju odlično na svakom tijelu i tipu građe, jako su rastezljivi te u potpunosti prate linije tijela. U njima je sloboda pokreta maksimalna, a s obzirom da se kombinezon prilikom vježbanja neće uopće pomicati na tijelu, izbjeći će se iritantno namještanje naramenica i tkanine koje obično prati svaki joga sat. Materijal koji se koristi u izradi ovih posebnih kombinezona zove se Sport Knit, a zapravo se radi o izuzetno rastezljivom materijalu jer jamči savršenu prilagodbu i oblikuje tijelo bez da ga sputava.

Zanimljivo je da svaki Yoni kombinezon ima svoje ime kao i unikatnu ilustraciju. Radi se o kompletno hrvatskom proizvodu jer je cjelokupan proces proizvodnje smješten u Lijepoj Našoj. Prva kolekcija predstavila je sedam različito ilustriranih modela, a u međuvremenu su na tržište puštena još dva nova modela.

Ukoliko ste se zaljubili u ove kombinezone jednako koliko i mi, možete ih pronaći na web shopu Etsy i to po cijeni od 750 kuna, odnosno 120 dolara. Uz to, kombinezone se može naručiti i putem Instagrama i Facebook profila Yonija.

ModaModa vijestiZnate li za Yoni kombinezone? Mi smo se u njih zaljubili na...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram