Ovaj ruž može preživjeti poljupce, masku, piće… Praktički ga je nemoguće skinuti!

Ako tražite pouzdanu opciju ruža koja može preživjeti ekstremne uvjete i još uvijek izgledati kao da je svježe aplicirana, zanimat će vas ovaj primjerak!

Možda su ruževi trenutno pali u drugi plan jer ionako većinu vremena moramo nositi masku. Nije toliki problem u činjenici da će ruž vjerojatno biti sakriven od pogleda većinu vremena, ali ako se odlučite na aplikaciju ruža ispod maske, velike su šanse da će ruž trenjem razmrljati i skinuti. U tom slučaju, jednostavnije ga je preskočiti!

Shine Loud High Shine Lip Color, NYX Cosmetics

Upravo zbog ove činjenice nije iznenađenje da su u fokusu mat ruževi koji su poznati po produljenoj trajnosti, ali čak ni oni nisu nužno otporni na mrlje koje se mogu stvoriti izvan granica usana. To nije slučaj s ružem koji dolazi iz radionice povoljnog NYX Cosmeticsa te koji trenutno proživljava svojih “15 minuta slave” na TikToku.

Naime, Shine Loud High Shine Lip Color postao je predmet izazova u kojem se pokazuje da ga je praktički nemoguće skinuti. Ruž se sastoji od dvije komponente – mat tekućeg ruža kojem je potrebno oko 90 sekundi da se osuši i nakon kojeg stavljate njegujuće i neljepljivo sjajilo. Dok je sjajilo potrebno reaplicirati kroz dan, ruž se neće pomaknuti tijekom razgovora, jela, ljubljenja, trljanja i svih situacija koje inače normalan ruž ne može preživjeti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? Soli ? (@maquillageitup)

Dolazi u pregršt boja, od onih neutralnih pa do upečatljivih i dramatičnih, a ako ga odlučite isprobati, zapamtite da ga je najlakše skinuti s micelarnom vodicom. U nastavku pogledajte samo neka od testiranja trajnosti koja smo uočili na TikToku:

@pamelapedrozaaReply to @jesslashed ##fypシ ##tips ##nyxcosmetics ##nyx♬ original sound – Haley Mohler

@thebeautyradarTik Tok made me buy it ##nyxliquidmatte ##nyxshineloud ##ultahaul ##fyppp ##viral ##makeuphackstutorial ##beautyhacksmakeup ##liquidlipstickchallenge ##nyxx♬ Money (amended) – Cardi B

@barbbeautyyy✨ ???? ??? ??? : @nyxcosmetics Shine Loud Lipsticks ✨ A Glossy Lipstick With ZERO Transfer!!! Wow!!! ##letstryout ##nyxlipstick ##nyxcosmetics♬ original sound – barbbeautyyy

 

BeautyDekorativna kozmetikaOvaj ruž može preživjeti poljupce, masku, piće... Praktički ga je nemoguće skinuti!

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram