Proljetni blejzeri došli su u prodaju. Evo naših top 20

Kulerski, pomalo muževni, ali neodoljivo privlačni - to su klasični blejzeri i sakoi kojima se svake sezone iznova i iznova vraćamo.

Taj komad odjeće žene su preuzele iz muške garderobe i učinile ga nevjerojatno seksi i profinjenim pa nije stoga ni čudo da su sakoi postali neizostavan dio ormara trendseterica i influencerica.

Kao i uvijek high street brendovi prate, ali i formiraju modne trendove, a za proljeće pred nama su nam ponudili i golem izbor sakoa. Od onih klasičnih crnih, kariranih, onih od tvida ili pak onih u šarenim, jarkim bojama – carstvo sakoa i blejzera nikad nije bilo bogatije, a odabrati samo jedan nikad teže.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A M I ? (@amrit_bilkhu)

Dali smo si truda te smo temeljito pregledali aktualnu proljetnu kolekciju i novitete Zare, H&M-a, Manga, Stradivariusa, Massimo Duttia i Asosa te za vas odabrali dvadeset favorita. Od onih na duplo kopčanje, vrlo elegantnih, do zaigranih i mladenačkih – izbor je velik, pa bi svatko trebao moći pronaći barem jedan model koji mu se jako sviđa.

Zara:

499 kuna
399 kuna
399 kuna
399 kuna

Mango:

549 kuna
449 kuna
449 kuna
349 kuna

Massimo Dutti: 

949 kuna
1399 kuna

H&M:

60 eura
40 eura
40 eura

Stradivarius:

279 kuna
299 kuna
279 kuna

Asos:

96 funti
35 funti
29 funti
ModaTrendoviProljetni blejzeri došli su u prodaju. Evo naših top 20

Čista i njegovana kosa nikad ne izlazi iz mode

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura. Frizura s kojom (oduvijek)...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram