Skintegra pomaže sigurnim kućama

Hvalevrijedna akcija domaćeg brenda

Povodom obilježavanja ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena, u Skintegri su osviještenost i namjere drugu godinu zaredom odlučili pretvoriti u djela promičući rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena.

Iako su nevjerojatni koraci u stvaranju sveobuhvatnijeg i pravednijeg društva već napravljeni, još uvijek je pred nama dug put. Nasilje nad ženama i dalje je prepreka postizanju jednakosti, razvoja, mira kao i ispunjavanju ljudskih prava žena i djevojaka. Obraćajući se ponajviše ženama, voljeni hrvatski brand ima izuzetnu odgovornost djelovati na društveno odgovoran način i tako postavljati standarde za ostale tvrtke.

Svjesni kako ravnopravnost spolova nije samo osnovno ljudsko pravo, već i nužan temelj i pokretač društvenog razvoja, pisma potpore uz Skintegra proizvode uputili su najosjetljivijem članicama našeg društva – korisnicama institucija koje pružaju pomoć, podršku i zaštitu žrtvama nasilja u obitelji po cijeloj Hrvatskoj. Razvijati osjećaj normalnosti i ljubavi prema sebi početak je ozdravljenja kojeg želimo ženama u izazovnoj situaciji.

Zato ovaj dan svakome od nas nameće ideju o stvaranju sigurnijeg svijeta za žene.

Hvala svim našim kupcima što su nam omogućili rast i razvoj zbog kojeg smo ponovno donacijom poduprijeli žene u sigurnim kućama. #SKZASK – za slobodu i dostojanstvo te unaprjeđenje ljudskih i ženskih prava – uvijek! podijelio je s nama ženski dio Skintegrinog tima.

Slavljenjem ženskih postignuća, podizanjem svijesti i prozivanjem nejednakosti svi možemo pomoći u ostvarivanju tih promjena. Na koncu, hvala svim ženama koje čine ovaj svijet boljim svojim perspektivama i važnim odlukama koje donose.

FotoPromo
BeautyBeauty vijestiSkintegra pomaže sigurnim kućama

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram