Jedan domaći brend ima suho ulje u gel formi i to s Liquid Gold Pearls tehnologijom!

Nova linija domaće kozmetike u službi blistave kože i preplanulog tena.

Danas su u ljetnoj rutini njege kože lica i tijela sve popularniji pojmovi poput marmelada za bolju preplanulost, pekmez za brže tamnjenje, zlatna ulja, suha ulja, dragocjena ulja za njegu tijela te smo ih svi više-manje prihvatili kao ultimativne ljetne beauty proizvode. Kada dođu topliji dani, osim sjaja i blistavog učinka na kožu koristimo ih i za intenzivnu hidratizaciju kože – naravno ukoliko  svojim  sastavom mogu pružiti takvo djelovanje.  Njegujuće djelovanje je bila i misao vodilja u razvoju nove linije proizvoda za njegu tijela – Luxea, formuliranih u domaćem laboratoriju tvrtke Anzotica Cosmetics. Riječ je o dva inovativna ljetna hita obogaćena organskim uljima – Luxea marmelada za brzo tamnjenje za lice i tijelo te Luxea suho ulje sa zlatnim česticama u čijem se razvoju koristila inovativna  Liquid Gold Pearls tehnologija.

BLISTAVA LJEPOTA OD JUTRA DO MRAKA

Ljeto je blizu, a vi ste blijedi? Zaštita od štetnog UV zračenja i hidratizacija kože i tijela moraju biti na prvom mjestu. Ali jedno ljeto mogle bismo dočekati i taj zasluženi godišnji odmor prekrasnog, preplanulog zlatnog tena.

Zato je za blistav i glamurozan sjaj zadužena prva inovacija – Luxea suho ulje sa zlatnim česticama koja sadrži luksuzna ulja badema i makadamije, ekstrakte jojobe, ružmarina i mrkve te aloe veru. U razvoju Luxea suhog ulja koristila se inovativna Liquid Gold Pearls tehnologija – koja sadrži „zlatne bisere” bogate organskim ekstraktom mrkve i koje prije primjene na kožu nije potrebno protresti. Ovo bogato suho ulje u trenu se upija, ostavljajući kožu mekom i svilenkastom, s glamuroznim sjajem, te nijansom tamnije boje kože. Na koži ostavlja svjetlucavo zlatni trag, iluminirajući ju i čineći blistavom. Ulje s česticama zlatnih bisera je lagano, gelaste teksture, brzo se upija te stoga ne ostavlja neželjeni masni sloj na koži. Preporuka je da se ulje primjenjuje kroz čitavu godinu, a idealno nakon sunčanja. Hidratizira i njeguje, vraćajući  koži nježnost i mekoću. Pakiranje 50 ml, maloprodajna preporučena cijena: 100 kn.

Druga inovacija  iste kozmetičke kuće je Luxea marmelada za brzo tamnjenje za lice i tijelo koja sadrži aloe veru, ekstrakte mrkve i pulpe pasjeg trna te jojobu i ružmarin.Ovakav sastav osmišljen je kako bi pomogao kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačne preplanule boje kože. Autentična tekstura marmelade s laganim osjećajem na koži, iznimno se brzo upija, ne ostavljajući masni trag niti boju na svijetloj odjeći. Izrazito njegujuća kombinacija prirodnih i organskih sastojaka, kožu izdašno hrani, čuvajući prirodnu vlažnost i elastičnost. Korištenjem tijekom sunčanja, spriječava se isušivanje kože, ostavljajući je mekom i glatkom s prekrasnim preplanulim sjajem.  Nije primjereno za dječju i osjetljivu kožu. Ali trudnice nemaju ograničenje u korištenju marmelade. U slučaju izlaganja suncu preporuča se korištenje sredstva za zaštitu od sunca s odgovarajućim zaštitnim faktorom. Pakiranje 200 ml, maloprodajna preporučena cijena: 100 kn.

Marija Meglaj, Anzotica Cosmetics

Luxea linija dostupna je putem Internet trgovine (www.luxea.hr), a u Zagrebu i u trgovini Kantarion u centru i Grga Čvarak na Vrbanima. Uskoro se planira suradnja sa drugim trgovinama, kao i sa ljekarnama i drogerijama, te proširenje dostupnosti i izvan Zagreba.

BeautyBeauty vijestiJedan domaći brend ima suho ulje u gel formi i to s...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram