Nova kolekcija Ivana Alduka “Summer of `21” izgleda savršeno

Hrvatski dizajner Ivan Alduk, usprkos negativnom ozračju "pozitivne" svakodnevice, predstavlja novu modnu kampanju i kolekciju "Summer of `21". "Moramo stvarati i hiniti normalnost jer tako lagano, ali ustrajno koračamo prema nečemu ljepšemu", dodaje dizajner koji neumorno stvara u pandemijskim uvjetima te na taj način inspirira modnu scenu.

“Predstavljanje novih modnih kolekcija i pripadajućih kampanja u regularnom sezonskom ritmu je postao privid normalnosti i luksuz kojeg se ne želimo odreći. Taj čvrsti stav da stvaramo, proizvodimo, očuvamo radna mjesta te razvijamo naš brend iz sezone u sezonu, bez obzira na skoro gerilske uvjete poslovanja, jest razlog što danas predstavljamo već četvrti ovogodišnji projekt. Apsurdnost trenutka i njegova nepomičnost ka rješenju je možda najbolji scenarij za stvaranje, planiranje i dogradnju brenda u vizualnom, ali i poslovnom dijelu stoga tu misiju ovog puta provodimo kroz vizuale nove ready-to-wear kampanje” izjavio je uspješni hrvatski dizajner Ivan Alduk prilikom predstavljanja nove kolekcije “Summer of `21” za proljeće/ljeto 2021.
Suncem okupani vizuali nove kampanje evociraju retro glam osjećaje i uživanje u lakoći postojanja tijekom ljeta koja nam se uvijek nekako najsnažnije urezuju u sjećanja, pa po njima pamtimo minulo vrijeme. Upravo ovo ljeto, dizajner smatra prelomnim kojeg ćemo se u budućnosit itekako sjećati te je i samu kolekciju znakovito naslovio “Summer of `21” naslanjajući se na legendarnu pjesme Bryana Adamsa “Summer of `69”. Fotografkinja Jelena Balić je i ovog puta zadužena za modnu kampanju. Brončani, osunčani efekt je svojim make-upom dodatno naglasila vizažistica Sonja Kvesić, dok je Jasmina Salo iz YS Parlour salona osmislila idealni ljetni stajling kose.
“Ideja i želja je bila da se maknemo iz studija te si “otežamo stvaranje” odlaskom na teren. Baška na Krku se je pokazala kao izvrsna morska kulisa naše nove kampanje, a sam proces stvaranja ljetne modne priče početkom ožujka je u najmanju ruku izazovan jer su vremenski uvjeti daleko od ljetnih. Kolekcija je miljama udaljena od trenutnih antistilova u modi te je glamurozna, ženstvena, efektna, udobna i raskošna koloritom, teksturama i uzorcima. Sve ono čemu ćemo se jedva čekamo vratiti nakon vladavine trenirki i pandemijskih uvjeta života ” dodao je Ivan.
Upravo taj proces stvaranja, dizajniranja i proizvodnje prepoznatljivih modela s Alduk potpisom se odvija u centru Zagreba, serije su limitirane i vrlo često unikatne, kvaliteta ideja i proizvoda jest razlog vraćanja brojnih klijentica. Lokalpatriotizam u modi je nikad jači jer poticanjem konzumacije takve odjeće, podržavate svoje prijatelje i zajednicu, a u novoj Alduk kolekciji je više od 40 novih modela koji bi lako mogli postati predmet vašeg interesa. Modeli haljina i kombinezona u bijelom, crnom, rozom, ružičastom i crvenom tonu te s laganim glam efektom prizivaju bezbrižnija vremena. Upravo taj osjećaj Alduk evocira ovom kolekcijom i nadodaje .”Moda ne smije biti samo odraz stanja društva i pomirenosti s realnošću koja trenutno nije najljepša, već treba u nama buditi neke ljepše, pozitivnije osjećaje koji će nas potaknuti na promjenu!”
Nova kolekcija je već dostupna na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu gdje se od prošlog proljeća nalazi novi, impresivni ALDUK store & showroom, a uskoro će svi modeli biti predstavljeni putem lookbooka na službenoj web stranici alduk.hr i na društvenim kanalima gdje svakodnevno možete pratiti novosti iz dizajnerova studija.
Priliku da provire u sam proces stvaranja modnih kolekcija te prvi doznaju novosti imaju svi pratitelji alduk_official Instagram profila kojeg je dizajner odlučio zaključati te na taj način stvoriti ekskluzivnu modnu zajednicu. Alduk je ovim potezom postao prvi hrvatski brend koji uvodi promjene u komunikaciji putem društvenih mreža.
ModaModa vijestiNova kolekcija Ivana Alduka "Summer of `21" izgleda savršeno

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram