Ovaj hvaljeni ljekarnički brend ima veliki popust i znamo točno što trebate nabaviti

Kraj slavljeničke godine Avène odlučio obilježiti posebnom rođendanskom akcijom. Do 15.04.2021. u svim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i online ljekarnama do Avène proizvoda s 30% popusta!

Priča o Avène termalnoj počinje davne 1736., kad je u blizini naselja Avène, na jugu Francuske, otkriven izvor termalne vode i njezino blagotvorno djelovanje na kožu. Ako je vjerovati legendi, konj, koji je bolovao od kožnog ekcema, ozdravio je nakon kupanja u ovome  izvoru. Nekoliko godina poslije, 1743., markiz Rokozels, koji je u to doba bio vlasnik zemljišta, sagradio je u blizini izvora termalne vode prvo hidroterapijsko lječilište. Već ga je 1874. službeno priznala i francuska vlada, a od 1975. izvor termalne vode postao je vlasništvom farmaceutske grupe Pierre Fabre. 1990. godine otvoren je Centar za hidroterapiju Avène i formalno stvaranje brenda Eau Thermale Avène.

30-godišnja slavljenica: AVÈNE TERMALNA IZVORSKA VODA

Danas sa sigurnošću možemo tvrditi da Avène termalna izvorska voda ima umirujuće, anti-iritirajuće i omekšavajuće djelovanje na kožu, što dokazuje više od 150 kliničkih studija.  Avène termalna izvorska voda nastaje spajanjem podzemnih struja u gorju Cevennes te izvire nakon četrdesetak godina putovanja kroz podzemlje. Tijekom tog dugog putovanja obogaćuje se elementima u tragovima te silikatima koji je čine tako nježnom za kožu. Izvire iz dubine zemlje u blizini mjesta Avène, posve bistra i čista, temperature 25,6 °C, s niskim sadržajem minerala i optimalnom ravnotežom kalcija i magnezija, što Avène termalnoj izvorskoj vodi daje umirujuća, anti-iritacijska i omekšavajuća svojstva.  Njezin sastav je jedinstven i stalan: niska mineralizacija (266 mg/l) i pH 7,5.

Najbolje od najboljeg

Avène termalna voda u samoj je srži brenda. Zbog ove je jedinstvene prirodne formule i nastao čitav brend te se ona danas nalazi u svim proizvodima francuskog dermokozmetičkog diva. Njihova Cicalfate obnavljajuća emulzija, zahvaljujući iznimnim hidratantnim svojstvima, našla je mjesto u dnevnim beauty rutinama brojnih Hrvatica.

 

Među najprodavanijim proizvodima brenda našao i Cleanance Comedomed, proizvod nove generacije protiv mitesera i prištića koji djeluje učinkovito i brzo te već nakon tjedan dana smanjuje nepravilnosti, sužava pore te matira sjajnu kožu.

Cleanance Comedomed

Krema za zaštitu od sunca SPF 50+ jedan je od najpopularnijih proizvoda u SPF kozmetike na svijetu. Sadrži jedinstvenu Sunsitive® Protection kombinaciju djelatnih sastojaka, koja je rezultat rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre.

Hydrance lagana hidrirajuća emulzija na listi je najprodavanijih proizvoda jer nadoknađuje nedostatak prirodne vlage koji pogađa i osobe suhe kože, kao i one s masnijim tenom.

 

Proizvodima francuskog dermokozmetičkog brenda Eau Thermale Avène godinama je vjerna prekrasna Lejla Filipović. Lejlina tajna ljepote leži u svakodnevnoj primjene  Avène termalne vode, nezamijenjivog saveznika za njezinu njegovanu kožu. Svoje zadovoljstvo brendom Avène nesebično dijeli s dragim ljudima kojima  redovito poklanja proizvode ovog francuskog kozmetičkog brenda.

Slijedom Lejlinog primjera, kraj ove slavljeničke godine Avène je odlučio obilježiti posebnom rođendanskom akcijom.  Proslavite s njima i do 15.04.2021. u svim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i online ljekarnama kupite Avene proizvode s 30% popusta!

FotoPR
BeautyBeauty vijestiOvaj hvaljeni ljekarnički brend ima veliki popust i znamo točno što trebate...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram