Službeno je! Udala se miljenica publike, Ariana Grande

Omiljena američka glazbena slatkica, Ariana Grande, izrekla je sudobnosno "da" Daltonu Gomezu.

U intimnom krugu najbližih udala se pop zvijezda Ariana Grande, a javnost je za tu sretnu vijest saznala sinoć. Iako smo znali da je Ariana već neko vrijeme zaručena, nije bilo nikakvih najava o tome kada će se točno vjenčanje održati, pa je ova vijest izenadila i medije i njezine fanove.

Podsjetimo, Ariana je prije godinu dana potvrdila svoju zaljubljenost i vezu s agentom za nekretnine Daltonom Gomezom u svojoj hit pjesmi “Stuck With U”, a čini se da je sada 27-godišnja glazbena ikona proteklog vikenda tu ljubav okrunila i brakom. Vjenčanje na kojem je bilo manje od 20 uzvanika odisalo je srećom i ljubavlju, potvrdio je glasnogovornik pjevačice, dodavši kako novi supružnici i njihove obitelji ne mogu biti sretniji te da je ceremonija bila vrlo intimna i lijepa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ✨ARIANA GRANDE FANS PAGE✨ (@arianator.__official)

Glasine o vezi Ariane i Daltona prvi put su se pojavile u veljači prošle godine, nakon Arianinog prekida s Mikeyom Fosterom s kojim je bila od 2019. godine. Od ožujka 2020. je Ariana o novoj ljubavi dala naslućivati objavama na Instagramu, a vezu su javno potvrdili u svibnju prošle godine kad su se oboje pojavili u spotu za njezinu pjesmu s Justinom Bieberom “Stuck With U” koja je oborila sve rekorde popularnosti i slušanosti.

Dakle, nakon godinu dana veze, sretni par odlučio je izreći sudbonosno “da” i uploviti u bračnu luku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jadenhossler Nessa ? (@arianamy27)

Inače, pjevačica je prije Daltona imala buran ljubavni život prepun zaruka, prekida i strastvenih afera. Od lipnja do listopada 2018. godine bila je zaručena za Petea Davidsona, a izlazila je i s reperom Big Seanom od 2014. do 2015. godine te s plesačem Rickyjem Alvarezom od 2015. do 2016. godine. Na njezinoj se ljubavnoj “listi” našao i pokojni reper Mac Miller s kojim je bila od 2016. do 2018. godine.

Čini se kako Ariana nikad nije bila sretnija te je sada konačno uz Daltona bila spremna zakoračiti u novo poglavlje života – ono okrunjeno brakom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arianagrande_fanpage (@arigrande_fannpage)

CelebuzzCelebuzz vijestiSlužbeno je! Udala se miljenica publike, Ariana Grande

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram