Obožavate horoskop? Ukrasite svoj dom ovim cool lampama u obliku znakova Zodijaka!

Zaljubljenici u astrologiju, ovo je rasvjeta po vašem ukusu!

Horoskop mnogi obožavaju i smatraju mističnim načinom objašnjavanja naših karakteristika i životnih puteva, dok ga drugi pak smatraju običnom prevarom i izmišljotinom, no činjenica je da puno ljudi poskrivečki čita horoskopska predkazanja – iako to nikada ne bi priznali. No, ako spadate u skupinu onih koji ponosno ističu svoje poznavanje astroloških znakova, njihovih elemenata i osobina te i sami volite proučavati Zodijak, mislimo da smo pronašli dekoraciju za dom koja će vas oboriti s nogu.

Naime, omiljeni hipsterski brend svijeta, legendarni Urban Outfitters, u svoju je ponudu uključio i rasvjetna tijela u obliku znakova Zodijaka. Ova trendi, prigušena svjetla daju topao sjaj prostoriji, a svakako će privući pažnju bilo koje osobe koja uđe u vaš dom.

Svaki znak/lampa može se montirati na zid i tako činiti jedinstvenu dekoraciju koja ujedno priča i priču o vašoj osobnosti. Ove simpa lampe moguće je pronaći na webshopu Urban Outfittersa, koji dostavlja u Hrvatsku, a svaka košta 39 dolara, odnosno 243 kune.

Jolie domJolie biraObožavate horoskop? Ukrasite svoj dom ovim cool lampama u obliku znakova Zodijaka!

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram