Cijelu sezonu planiramo provesti u Bershkinim šarenim badićima! Ovo je 10 najljepših modela

Tako stylish, a tako povoljni!

Šarenilo boja i uzoraka najviše volimo nositi tijekom vrućih ljetnih mjeseci kada kao da zaboravimo na sva modna pravila. Zaigranost  i modno eksperimentiranje vode glavnu riječ kada kreiramo svoje outfite, a odjednom kao da nam nema dražeg od nošenja neonskih, žarkih boja na plažama i partijima. Čini se da je toga svjesna i popularna Bershka, high street brend poznat po povoljnim cijenama i mladenačkim komadima.

Naime, Bershka je kao dio svoje kolekcije odjeće za ljeto 2021. predstavila i bogatu liniju kupaćih kostima i bikinija, a kojima je glavna karakteristika to da su jako izazovni i vrlo šareni. Iako se može pronaći pokoji crni ili bijeli model u ovoj kolekciji, velika većina plijeni pažnju žarkim, tropskim bojama, grafičkim uzorcima i izazovnim krojevima.

Ako još uvijek niste pronašli svoj savršeni badić za ovogodišnji odlazak na more, svakako razgledajte cijelu Bershkinu ponudu ovdje, a u nastavku se inspirirajte za kupnju našim izborom deset najljepših modela iz kolekcije. Od heklanih bikinija do jednodijelnih modela s mnoštvom proreza – svatko će pronaći nešto za sebe.

Bikini – 229 kuna
Bikini – 179 kuna
Bikini – 219 kuna
Bikini – 179 kuna
Bikini – 179 kuna
Bikini – 179 kuna
Bikini – 219 kuna
Bikini – 220 kuna
Bikini – 180 kuna
Kupaći kostim – 149 kuna
ModaTrendoviCijelu sezonu planiramo provesti u Bershkinim šarenim badićima! Ovo je 10 najljepših...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram