Ove su bubble svijeće zaludile svijet. Znamo gdje ih kupiti

Obožavamo efektne dodatke za dom, a ove svijeće će podići svaki prostor.

Prije nekoliko sezona bubble svijeće zaludile su svijet. Simpatičnog, četvrtastog okvira s brojnim okruglastim ispupčenjima, podsjećaju na geometrijske balončiće od sapunice. Nakon što su ugledale svjetlo dana te se predstavile svijetu, počeli smo ih često viđati na Instagram profilima brojnih influencerica i trendseterica svijeta, a mnogi brendovi odlučili su se i vlastite verzije izbaciti na tržište.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ???? & ????? ??????? (@meltandshape.ae)

Sada su ovi zanimljivi dodaci za dom od voska dostupni i u Stradivariusovoj kolekciji za dom. Nakon što je prošle godine taj high street brend predstavio svoje prve kolekcije za dom, oduševili smo se njihovim otiračima, kutijicama za nakit, rokovnicima i brojnim drugim zgodnim sitnicama, a sada uživamo i u Stradivariusovoj viziji bubble svijeća.

U pastelnim i neutralnim bojama, ove svijeće savršen su dodatak za bilo koji stolić, a svojim nježnim plamenom unijet će toplinu i cozy atmosferu u bilo koju prostoriju. Jedan komad košta 49,90 kuna, a možete ih naručiti ovdje.

Stradivarius – 49,90 kuna
Stradivarius – 49,90 kuna
Stradivarius – 49,90 po komadu
Stradivaris – 49,90 kuna
Jolie domJolie biraOve su bubble svijeće zaludile svijet. Znamo gdje ih kupiti

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram