Reservedova crvena haljina sa šljokicama vrijedna je najraskošnijih božićnih partyja. Pogledajte ju samo

Nosili bismo je na dodjelu Oscara.

Proteklog Božića zbog pandemije koronavirusa nismo uživali kao obično u brojnim božićnim i blagdanskim partyjima, večerama i zabavama, no čini nam se kako ćemo ove godine imati više prilike za izlaske pa i nošenje svečanijih outfita. Ako ste tako u potrazi za savršenom haljinom za doček Nove godine ili pak za svečanu večeru na Badnjak, mi smo u Reservedovoj aktualnoj ponudi pronašli apsolutno savršeni model crvene, glamurozne haljine dostojne šetnje po crvenom tepihu.

Naime, Reserved na svom webshopu u prodaji ima i ovu prekrasnu crvenu, šljokastu koktel haljinu koju možemo zamisliti kao savršeno zimsko ruho ispod neke debele bundice. Sjajna, ženstvena i vrlo elegantna, ova haljina koja košta 799 kuna osvojila nas je na prvi pogled, a vjerujemo da će i vas.

Ukoliko vas zanima kupnja, možete ju naručiti putem sljedećeg linka, a u nastavku se uvjerite da se radi o modelu koji ćete moći nositi godinama jer odiše bezvremenskom božićnom elegancijom.

ModaTrendoviReservedova crvena haljina sa šljokicama vrijedna je najraskošnijih božićnih partyja. Pogledajte ju...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Svjetsku popularnost stekli inovativnim optičkim materijalima. U Zagrebu napokon FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen, vodeći nišni brend u optičkoj industriji stigao je u zagrebački Opto Centar. Inovativne jednogodišnje kolekcije, kreirane jedinstvenim kombinacijama hipoalergenih materijala, više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram